Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom magamban lerendezni, hogy életem szerelme már nem akar engem?
Figyelt kérdés
Persze az eszemmel értem, és nyilván szeretem annyira, hogy el akarom engedni, de a szívem folyamatosan sír érte és arról győzköd, hogy összetartozunk. Nem tini vagyok már, de eddig is minden szerelmem évekig tartott elfelejteni, most viszont már sürgős lenne, mert szeretnék én még gyereket is...2012. márc. 26. 01:09
1/10 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
Amúgy hány éves vagy? Meddig jártatok? Miért vagy meggyőződve arról, hogy ő a te életed értelme?
Szerinte ha volt annyira szívtelen hogy kirakott, akkor ne is érdekel meg ;)
2/10 anonim válasza:
Nyugtasd magad azzal, hogy amíg az előző pasid nem ismerted, addig más volt az életed szerelme. Most meg már ő.
Összejössz még valakivel, aki normális, és rájössz, hogy baromira nem ők életed szerelmei.
A gyerekkel meg nem vagy elkésve, de csak azért ne kelljen pasi, hogy felcsináltasd magad.
Inkább várj, nézelődj, ismerkedj!
3/10 A kérdező kommentje:
27N, és 3,5 évig. Onnan tudom, hogy így érzem. Tudom, majd elmúlik de az előző nagy szerelmem is 3 év alatt tudtam csak lezárni, pedig az csak másfél évig tartott.
2012. márc. 26. 01:15
4/10 A kérdező kommentje:
Dehogy csináltatom fel magam, nem hülye vagyok, csak ketyeg az óra.
2012. márc. 26. 01:17
5/10 anonim válasza:
Ne reménykedj és ne dédelgesd naphosszat a kapcsolat emlékét.
6/10 anonim válasza:
Miért hagyott el?Mi volt az ok?
7/10 A kérdező kommentje:
Valahogy az utolsó hónapokban elkezdtünk nagyon rossz hatással lenni egymásra, én teljesen kifordultam magamból ő pedig teljesen befordult. De mostmár mindketten jól vagyunk, és én úgy ézrem kiszakad a lelkem, nem bírok aludni úgy, hogy nem szuszog ott mellettem, ahányszor megébredek és érzem, hogy nincs ott, hogy az ölébe nyomjam a fenekemet ráz a zokogás. Sosem fogom megbocsájtani magamnak, hogy nem tudtam megmenteni a kapcsolatunkat :(
2012. márc. 26. 09:09
8/10 anonim válasza:
27 évese ketyeg az óra??? atyavilág! még van kb. 13 éved gyereket szülni, de ha mégis beüt hazánkban a csőd inkább örülni fogsz, hogy nem szülsz...
9/10 anonim válasza:
Ne emlékeztetsd magad arra,hogy vége. Felejtsd el! Az,hogy hergeled magad nem old meg semmit.
10/10 anonim válasza:
Amíg nincs más, lehet küzdeni! Persze az attól függ, mennyire vagy az újrakezdés híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!