Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kételkedek magamban miatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kételkedek magamban miatta?

Figyelt kérdés
Vagyis attól,amiket mond nekem.Nem érzem magam értékes embernek.Sokat bánt a szavaival,bár azt mondja,ő csak őszinte.Folyton a hibáimat dörgöli az orromhoz,és azt mondja abból tanul az ember.Ezek alapján rettenetes ember lehetek,aki sem a gyereket nem tudja nevelni,sem az ő igényeit nem tudja kielégíteni,aki mindent rosszul csinál,aki minek jár iskolába,ha még ezt sem tudja?aki mellé kell egy felnőtt ember..........Bezzeg ő,milyen jó fej!Bár tudom,hogy nincs igaza,mégis rohadtul érzem magam.Senki sem tökéletes,nem is kell.Ha talán nemcsak a rosszat látná meg az ember,hanem észrevenné az értékeket, minden sokkal könnyebb lenne.

2012. jan. 22. 20:28
 1/5 Nazira ***** válasza:
Elég bántó dolog ha csak úgy a képébe vágják az embernek ,h te ehhez hülye vagy nem értesz hozzá stb...Talán elkéne mondanod ilyenkor ,h ő sem tökéletes..
2012. jan. 22. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinálj valami olyat, amitől tátva marad a szája
2012. jan. 22. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Húú,bocsi,de ezen mosolyognom kellet egy picit.Szerinted mitől maradna tátva a szája?

Szívesen vennék pár jóravaló ötletet.

2012. jan. 23. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Nazira,mondom én,de más szemében a szálkát is,a magáéban a gerendát sem...tipikus esete.Azt gondolja(mint sokan),hogy ő csinál mindent jól.Persze,ami neki jó,az nem biztos,hogy másnak is jó.
2012. jan. 23. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rosszul esik,hagyd a p*csába.
2012. márc. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!