Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire helyes gondolkodás?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint a hűség egy párkapcsolatban elhatározás kérdése. Szerintem, ha valaki hűtlen lesz, akkor az élet más oldalán sem megbízható és nem tud következetes lenni nagyon sok mindenben. Nem tudja elhatározni magát és kitartani, amikor szükséges.
Kort és nemet kérek.
2013. máj. 24. 11:13
1/3 anonim válasza:
Hát elméletileg az akivel összejössz kellene, hogy a legjobban bejöjjön neked minden téren, ergo másokra nem kellene gerjedni - max. egy adott szintig. Elvileg.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlen függ össze a kettő szerintem. Vannak olyan emberek, akik karrierorientáltabbak, és fontosabb nekik a munkában elért teljesítmény, minthogy miként állnak helyt egy párkapcsolatban. Persze nyilván vannak olyanok is, akinél összefügg. Nem lehet így kategorikusan párhuzamot vonni szerintem.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!