Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy én csak helyes barátot szeretnék magamnak?

Figyelt kérdés

Eddigi barátaim mind csúnyácskák voltak és ezért nem is nagyon vonzódtam hozzájuk. Jó volt velük egy darabig mert szimpatikusak, kedvesek voltak, de egyik kapcsolat sem tartott 2 hónapnál tovább. Ha én le tudok adni az elvárásaimból, a fiúk miért nem? Miért csak a kikent cicababák tetszenek nekik? (Itt most csak a helyes srácokra gondolok)

Elég jó nő vagyok, rengeteg jó tulajdonságom van (ha gondoljátok leírom őket), úgyhogy nem is értem miért nem közelednek felém a helyes fiúk.

20L

2013. máj. 23. 19:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem gáz
2013. máj. 23. 19:17
 2/21 anonim ***** válasza:
magánügyed
2013. máj. 23. 19:17
 3/21 anonim ***** válasza:
nem gáz
2013. máj. 23. 19:19
 4/21 Pain for Pleasure ***** válasza:
80%
Nincs olyan ember, aki ronda párt akarna magának.
2013. máj. 23. 19:20
 5/21 anonim ***** válasza:
nah akkor, írd le szépen a tulajdonságaid, a ruha, ill mellméretedet, a testsújod, a magasságod, és így nagyjából kapunk képet is ahhoz, hogy elképzeljünk, és eldöntsük valóban olyan "jó" nő vagy-e.
 6/21 anonim válasza:
Miért lenne gáz??
 7/21 anonim ***** válasza:
Páwáknak cicamica kell :D
 8/21 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy olyanokkal voltál, akikhez nem vonzódtál.
2013. máj. 23. 19:23
 9/21 anonim ***** válasza:

remélem az ilyen lányból nem sok van, mert ha csak a külsőre mész, az régen rossz.

Keress olyat, aki tényleg tetszik, de ne az legyen a célod, hogy álompasi legyen. LÁSD annak, de csak ezért ne járj valakivel.

2013. máj. 23. 19:25
 10/21 A kérdező kommentje:

Mindjárt leírom!

De nekem nem "páva" kell. Csak egy helyes, értelmes, normális fiú.

Gondoltam adok nekik egy esélyt.. ne lehessen rám azt mondani, hogy válogatós p*csa vagyok.

2013. máj. 23. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!