Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy én csak helyes barátot szeretnék magamnak?

Figyelt kérdés

Eddigi barátaim mind csúnyácskák voltak és ezért nem is nagyon vonzódtam hozzájuk. Jó volt velük egy darabig mert szimpatikusak, kedvesek voltak, de egyik kapcsolat sem tartott 2 hónapnál tovább. Ha én le tudok adni az elvárásaimból, a fiúk miért nem? Miért csak a kikent cicababák tetszenek nekik? (Itt most csak a helyes srácokra gondolok)

Elég jó nő vagyok, rengeteg jó tulajdonságom van (ha gondoljátok leírom őket), úgyhogy nem is értem miért nem közelednek felém a helyes fiúk.

20L

2013. máj. 23. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Jó volt velük egy darabig mert szimpatikusak, kedvesek voltak, de egyik kapcsolat sem tartott 2 hónapnál tovább."

Szóval szerinted ahhoz, hogy tovább tartson egy kapcsolat, az kell, hogy jól nézzen ki a másik?

2013. máj. 23. 19:39
 12/21 anonim ***** válasza:
várjuk az adatokat! nem most keresd neten,hogy mit kéne írni...-_-
2013. máj. 23. 19:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, tovább tart a kapcsolat, ha van fizikai vonzalom kedves okos intelligens hozzászóló...
2013. máj. 23. 20:29
 14/21 A kérdező kommentje:

El kellett mennem egy kis időre meg le kellett mérnem magam. Nem a neten kerestem...

Okos, értelmes egyetemista lány vagyok. Sokoldalú, életvidám, humoros, kreatív, tisztaságmániás. Nem dohányzom, nagyon, nagyon ritkán iszom alkoholt, ritkán járok bulizni.

Szeretek sportolni (futás, biciklizés, foci, kosárlabda és még sok más), táncolni, tornázni, olvasni, számítógépes játékokkal játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, énekelni (bár nem tudok), enni, sütni, főzni. Hobbim a fényképezés, nyelvtanulás. Szeretek csocsózni, biliárdozni, pókerezni, dartsozni.

Szeretek mélyebb dolgokról beszélgetni, filozofálni.

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, minél több helyre elmenni. Vannak céljaim, terveim.

Nem érdekel a divat, nem hobbim a vásárlás, de azért igényesen öltözködöm, adok magamra.

Nem olyan lány vagyok akinek sok barátnője van, 1-2 közeli, nagyon jó barátnőm van, de nekem nem is kell több.

Most egy pár negatívum... nem vagyok társasági ember, kicsit visszahúzódó vagyok, nehezen nyílok meg az embereknek, nehezen bízom meg másban. Általában csendes vagyok, de van, hogy nagy a szám. Hisztizni is szoktam néha, hangulatingadozásaim is vannak.

159 centi, 54 kiló.

Mell: 83, derék: 70, csípő: 92.

Külsőre lehet, hogy nem vagyok egy főnyeremény, de dolgozom azon, hogy minél jobb alakom legyen.

2013. máj. 23. 20:32
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es! Egyetértek!
2013. máj. 23. 20:33
 16/21 anonim ***** válasza:

14 & kérdező

Nem úgy gondoltam, hogy nincs vonzalom egyáltalán, hanem arra akartam célozni, hogy nem feltétlen csak azért lehet valakihez vonzódni, mert jól néz ki.

(lásd pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. )

"nem is értem miért nem közelednek felém a helyes fiúk"

Egyébként meg ennyi erővel lehet, hogy szimplán nem tartanak vonzónak, ahogy te sem a kevésbé helyes fiúkat, mert ugyanolyan felszínesek ők is, mint te.

2013. máj. 23. 20:51
 17/21 anonim ***** válasza:

ha ez mind igaz amit leírtál, jogosak az elvárásaid!

tudod sok a fake kérdés, ezért nem is írok mér minden hova érdemi választ.

megértem hogy végre olyan pasit akarsz aki "méltó" hozzád!

ne add le a lécet megint, és próbálj picitt nyitottabb lazább lenni. egy egy mosoly, és kevésbé rideg arc rengeteget segíthet az ismerkedésben.

ne félj, ne zárkózz be, nyiss az emberek felé, és észrevesznek majd azok is akiket te kiszemeltél ;)

2013. máj. 23. 20:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Már értem mit akartál mondani! Volt egy barátom, aki a személyisége miatt tetszett meg és a külseje is megszépült egy idő után, de akkor sem volt az igazi.

De én jól nézek ki. Az utcán is mindig megnéz egy csomó srác.

2013. máj. 23. 20:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Mindig mosolygok, ha jó kedvem van (és általában az van), viszont nehezen megy az ismerkedés. Nyitott lennék én, csak senki nem kezdeményez nálam.
2013. máj. 23. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet akár ronda/átlagos/akármilyen sráchoz is vonzódni, csak ahhoz az kell hogy tényleg szerelmes legyél.

Persze te dolgod hogy milyen pasit keresel, ha neked helyes kell keríts olyat, nekem is volt időszakom mikor kijelentettem hogy csak jó pasikkal fogok járni, és úgy is tettem, majd pofára ejtettek, kihasználtak, lecseréltek jobbra, stb, így most azt mondom hogy soha többé jó pasi nekem nem kell. Most van egy olyan barátom, aki belül tökéletes, kívül meg nem éppen, de valahogy a belső tökéletesség mindent visz, nem érdekel hogy nem egy szépfiú. Sőt talán még előny is, mert nem akarok többé pofára esni.

2013. máj. 23. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!