Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy én csak helyes barátot szeretnék magamnak?

Figyelt kérdés

Eddigi barátaim mind csúnyácskák voltak és ezért nem is nagyon vonzódtam hozzájuk. Jó volt velük egy darabig mert szimpatikusak, kedvesek voltak, de egyik kapcsolat sem tartott 2 hónapnál tovább. Ha én le tudok adni az elvárásaimból, a fiúk miért nem? Miért csak a kikent cicababák tetszenek nekik? (Itt most csak a helyes srácokra gondolok)

Elég jó nő vagyok, rengeteg jó tulajdonságom van (ha gondoljátok leírom őket), úgyhogy nem is értem miért nem közelednek felém a helyes fiúk.

20L

2013. máj. 23. 19:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Borsodi vagy? am nem tom mér kérdem inkább a 15-16 évesekkel szoktam foglalkozni :D

F19

2013. máj. 23. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!