Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nőként 45 éves férfinek gyereket szülni felelőtlenség?
Figyelt kérdés
5 éves kapcsolat, mindkét félnek első gyermeke lenne. A probléma sarkalatos pontja a korkülönbségen van.
Nektek mi a véleményetek? Vagy a nő, ha jót akar magának meg a gyereknek is, keress "erre a célra" egy korban jobban hozzáillő férfit?
2019. júl. 15. 19:19
11/16 anonim válasza:
Én biztos nem szűlnék ilyen idős férfinak,pláne 30 évesen.
12/16 anonim válasza:
30 évesen ismerkedtem meg 45 éves palival,pár évig együtt voltunk.Megmondom őszintén,hogy így 9 évvel később már kezdene zavarni a korkülönbség.Tehát én örülök valahol hogy ez nem folytatódott.
13/16 anonim válasza:
Semmi megdobbentot nem latok ebben. Talan csak a huszonevesek joga a golyahir?
"Vagy a nő, ha jót akar magának meg a gyereknek is, keress "erre a célra" egy korban jobban hozzáillő férfit?" Ez a mondat viszont Jeeeeeeeezus!!! Szeretitek ti egyaltalan egymast? Az ember a szerelmet nem cserelgeti ujabbra, mint egy regi fogkefet!
14/16 anonim válasza:
Szerintem direkt jó, én élvezném, azt gondolom jó a korkülönbség.
15/16 anonim válasza:
Az én párom és köztem kilenc év van az ő javára ő férfi. Én 34 éves vagyok.Kettő gyönyörű gyermekünk van és egyikünk sem bánja,ezt akartuk mindketten és imádjuk a gyerekeinket köztünk sincs probléma. Ha hasonló a gondolkodásotok vágyaitok,akkor nem merülnek fel korbéli problémák.
16/16 anonim válasza:
30 évesen szültem,a férjem akkor volt 25.Persze én sosem voltam egy öregasszony típus,aki az,annak biztos megfelel egy öreg pasas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!