Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokaknál az egzisztencia jelenti, mennyire komoly egy férfi?
A felszínes lányok gondolkodnak így, pl. tesóm, de ő nem is randizik már olyannal se, akiről tudja, hogy nincs jogsija stb. Én megismerni szeretném az embert, mert nekem a személyisége a lényeg, az, hogy mellettem álljon és szeressen, a benne rejlő tehetség és lehetőségek, és ez nem a jelenlegi anyagi helyzetén múlik, mert pl. mérnökként később simán többet kereshet, mint akárki.
24/N
Ha nem akarsz hitelt felvenni akkor 2 valasztásod van:
-több millios havi fizetésed van
-a mai ingatlan árak mellett gyűjtögethetnél kb 80 éves korodig amíg átlag fizetésből kpra tudnál venni egy lyukat (és a mai arak akkor hol lesznek?)
A hitel nem egy rossz dolog, kockázatos, de szerintem az emberek 80%a bevállalja, mert máshogy nem jutna előbbre. Nekem pl a szüleim is hitelt vettek fel autóra, házra hogy legyen. Milyen dolog lenne az hogy én nem vállalom a "kockázatot"? Inkább arra kell törekedni hogy ne ússz el az adósságokkal, ne betegedj meg, ne veszítsd el a munkád, vagy ha padlóra kerülsz, állj fel mihamarabb
Nem mindnekinek opcio hogy otthon lakjon szülőkkel,ha máshol talál valaki munkát máris nem jó ha onnan 100kmre egy kis faluban lenne lakhatás anyunál :)
És durva ,de tapasztalat láttam jópár szerződést és az emberek is elmondták,a törlesztő részlet kevesebb mint az albérleti díjuk lett volt.
Én biztos, hogy nem kezdenèk olyan 30 évessel, aki a szüleivel él.
Franc akarja rögtön megismerni a csalsdját, és lábujjhegyen osonni, ha ott alszom.Az sem opció, hogy mindig nálam legyünk.
N/30
Hááát itt most nem csak a nők ludasok.
Nézd, vagy mersz vagy kihullasz. Nem akarsz saját életet? Nem akarsz önálló lenni 30 évesen?
Én inkább albérlet mint szülőkkel.
Valaki előttem már leírta, hogy olcsóbb a hitel sokesetben, mint az albérlet. Ez így van. Saját példám:
35M hitel, 30évre (32éves vagyok) 150 havonta a törlesztő. Ez tapasztalat (igaz nekem 3x ennyi önerőm van, de ez most nem lényeg). Ebből ha van minimális önerőd a lakás/ház árához mérten (10-20%), akkor tudsz venni 1-2 szobás új építésű lakást akár a 13. kerületben is. Mi a baj vele? 150/hó? Akkor lejjebb adod, 25-30körül meg van 1-2(talán 3 szobás) panel is. 20M hitellel 30 évre 80körül lesz a törlesztőd. Ha ennyit nem tudsz kitenni havonta, akkor baj van, mert egy normális párkapcsolathoz sem lesz elég.
Nézzük a nők szemszögéből:
- Te vagy a férfi, old meg. Jogos az igény, old meg, így vagy úgy.
- Ha egy nő veled akar lakni, akkor nem mamahotelbe szeretne becsöppenni. Ebben a korban ez már nem divat, 30 körül legyen már önálló életed.
- Ha egy nő veled akar lenni, akkor (jobb esetben) veled tervez sokáig, az pedig ti ketten vagytok, s max a gyerekeitek. De azok a tiétek, nem pedig magaddal hozott papa, mama. Nyilván itt jön a képbe a mai felfogása a nőknek, nem egy életre tervez veled, hanem csak ideig óráig, azaz ugródeszka leszel 1 jobbig. Mivel mindenkinél van jobb, csak az a kérés mikor lesz elérhető ez számára. Nyilván itt akkor nadrágszíj meghúz, nálam laksz, tiéd a rezsi, vagy te főzöl. Fellehet ezt osztani szépen, csak jön majd a kettős mércéjük, hogy mindent te, különben Jani majd megcsinálja, s oda megy....
Szóval, ha levonod a konklúziót, és éretten gondolkozol, még mindig jobb egy (szarabb) saját, mint egy idegen jó, ahonnan elindulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!