Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek bármelyikünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek bármelyikünk helyében?

Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok és tök véletlen megismertem egy velem egykorú de más társadalmi csoportból való nőt én kétkezi munkás vagyok 180 feletti iq-val csak sajna türelmem nincs a tanuláshoz. A hölgy orvos. És szinte az első szóváltástól teljesen egy húron pendülünk. Annyira hogy az már ijesztő. Úgy látjuk mindketten hogy ő az én álmom és én az övé. De most jön a csavar. Sajnos nem lehetünk nyíltan egy pár mert fél a barátai reakcióitól és attól hogy kiközösíti az úgymond(elit). Mit lehet tenni ilyenkor? Tényleg képesek lehetnek igaz barátok ilyenre?

2019. júl. 13. 18:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Közben kiderült a valóság. Az egész eddigi életét feladná miattam. Ha én is meg tudom ezt tenni. Valahol máshol új élet. Azért ennél nagyobb dolog nem sok van a világon
2019. júl. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!