Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk ti jönnétek újra a pasi helyében?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozom egy Hotelban! Van egy visszajáró vendég, egy helyes pasi aki pár hónapja (mondhatni) kinézett magának! Eleinte csak nagyon feltűnően nézett, nem is nagyon reagáltam rá semmit mert van férjem meg gyerekem és egyébként sem keresek se kalandokat se komoly kapcsolatot! Aztán kb. 2 hetente jött és egy alkalommal teljesen véletlenül beszállt a liftbe amibe én is utaztam és a szívem majd ki ugrott a helyéről, ahogy a közelemben állt! Nem mertem fel se nézni, de magamon éreztem a tekintetét! Aztán még pár alkalommal kb. mindig ugyanazokon a napokon 2 hetente összefutottunk, köszöntünk egymásnak (ő mosolygott) és röviden összenéztünk (én csak így mertem :D). Miután kezdtem azt érezni, hogy iszonyatosan vonzódom ehez a férfihez, valahogy mindig szabadnapom volt amikor jött (nem én kértem így) vagy épp húsvét volt vagy ilyesmi... Aztán 2 hete kedden megint amikor jönnie kellett én szabadnapos voltam így nem találkoztunk a Hotelban, de este felé amikor a kisfiammal a városba kimentünk vásárolni teljesen véletlen épp jött ki az egyik üzletből! Összenéztünk, mindketten tudtuk, hogy ki a másik de ennyi... Látta, hogy egy 8 év körüli kisfiúval vagyok és azóta a mostani kedden nem jött a Hotelba! Nem tudom, hogy ki ő, nős-e, van-e gyereke és eddig ő is simán hihette azt, hogy esetleg szabad vagyok! Szerintetek ha eddig vonzónak talált, mostmár inkább ejti a témát? 33/N2018. máj. 11. 18:14
1/14 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a dologról a férjed? Ő is férfi.
2/14 iamaveryniceguy válasza:
"egyébként sem keresek se kalandokat se komoly kapcsolatot"
Akkor miért érdekel ez téged? Mi nem tudunk erre válaszolni, csakis a csávó tudna (illetve a férjed).
3/14 anonim válasza:
Férj gyerek melett mit akarsz te??? Ha ennyire izgat akkor ha kettesben vagytok a liftben másszál rá. Túl leszel rajta lehet csalódás lesz,de a bűntudat garantált.
4/14 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal, gondoltam meg lehet olyasmit kérdezni, amit a férjemtől nem...
2018. máj. 11. 18:21
5/14 anonim válasza:
Csak nehogy kiderüljön, hogy neki van tartása (ha már neked nincs).
6/14 anonim válasza:
"Ez egy anonim oldal, gondoltam meg lehet olyasmit kérdezni, amit a férjemtől nem..."
Miért, a férjedtől nem lehet megkérdezni? Próbáld meg, hidd el, sikerülni fog! :D
7/14 anonim válasza:
szegyeld magad , letezik on kontrol is a vilagon de ugy tunik neked a csalad nem sokat szamit.Sajnalom a gyermekedet akit siman elhagynal egy vonzo farok miatt.Miert akartal csaladot egyaltalan?
8/14 anonim válasza:
Az élet nem habos-babos mese,amiben a szobalányt kinézi magának egy egyedülálló,gazdag,jóképű pasi,majd addig jár a hotelbe,amíg meg nem kéri a kezét a kiválasztott tündérkének.
9/14 anonim válasza:
8as ellenkezem picit. Dolgoztam szállodában takarítóként. Voltak szép munkatársnők 20-30köztiek. Szinte mindegyik szexelt már minimum 100eurós borravalóért. Pasi kinézte magának napközben este pedig átment. A lengyel lányka volt a legaktìvabb. Hát sok magyar/lengyel/román pénzt keresni van kint.
10/14 anonim válasza:
Ha nem teljesen ostoba az ember akkor azért valószínűsíthette, hogy 33 évesen nem csak heversz parlagon, pláne ha csinos vagy mellé.
A kerdesedbol pedig nem tudok rájönni mi is szeretnél pontosan. Oké, volt egy jó pasi akivel gyakran osszefutottal, de soha nem beszelgettetek. Most le akarsz vele feküdni vagy csak marad ez a hetente egyszer látod 2 percig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!