Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van egy pasi 205-210 cm között lehet a magassága ti össze jönnétek vele?
Ha külsőre és belsőre is felkelti az érdeklődésemet, persze, hogy igen. Szeretem a magas fiúkat, mert én sem vagyok kifejezetten alacsony :)
24N
ez nem lenne kizáró ok :)
viszont megtanulhatna írni: *összejönnétek- ugye? :D
Életem első párja 215 cm magas volt.
Akivel most alakulgatunk, "csak" 192 cm.
Én meg 147. :D
szeretem a magas srácokat :)
23L
A magasság nálam csak akkor kizáró ok, ha a férfi alacsonyabb. Mivel elég magasnak születtem (174) kiváltképp örülök, hogyha a fiú nálam magasabb. Sőt, most így látatlanban azt mondom, hogy még imponál is a termeted.
23/L
Halál komolyan 147 cm vagy 23 éves korodra? És 190+
-os pasikkal jársz. Hát ez nagyon gáz. Mint apa-lánya. Nekem mindig ez jut az eszembe, hogy apuci hurcolássza a kislányát.
Gáz! Pontosabban ronda látvány.
Azért ez nálam már kizáró ok lenne, egyrészt mert puszit már az állára sem tudnék adni, ami nekem zavaró. Meg ahogy lenéz rám állandóan, kisebbségi érzésem lenne vagy mi.
163 cm vagyok, a legmagasabb pasim 190 cm volt eddig, de az is túl magas volt. Nekem inkább a 160-170 cm a nyerő pasikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!