Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, e két pasi közül melyikkel jönnétek össze?
A egyikkel nagyon megvan köztetek a kémia, forr közöttetek a levegő, soha nem találkoztál még hasonlóval sem. De a különös egyénisége sokaknak nem jön be, a barátnőid/környezeted azt mondja, hogy gáz a srác. Emellett még pénze sincs.
A másikért mindenki epekedik, ha összejönnél vele biztos, hogy mindenki irigykedne rád, a jövőd, a kényelem és csillogás egy életre biztosítva lenne általa. A hétköznapokban viszont inkább csak úgy elvagytok egymással, nem igazán tudtok a másikról semmit, a szórakozás és önfeledt életvitel az, ami összeköt titeket.
Ha az első személyisége olyan, ami nekem tetszik, akkor őt.
Szarom le, hogy mások mit kedvelnek.
A második csak kiégni lenne jó, az ilyen kapcsolatok, ahol hasonló szitu áll fenn, csak arra vezet.
majd írja itt mind hogy persze az elsővel ,de a gyakorlatban meg a 2. típust keresi az összes, és az elsővel csalja.
ez a szomorú valóság.
Lassan minden nő elvárja: stílusos ház vagy lakás legyen, jó autó legyen, télen síelés, nyáron nyaralás legyen, plusz havi 1x legalább elmenni valamerre egy hétvégére, negyedévente welness 7 vége stb...
Minde ezt várja el, csak be egyik sem ismeri.
Atól függ, mitől gáz az 1. srác. Biztos nem véletlen, ha senkinek sem szimpatikus a környezetedben. Csak a kémiára nem lehet alapozni. És miért nincs pénze? Nem gazdag pali kell, de azért legyen felelősségteljes, legyen étlapról munkahelyen, mert az is elárvult róla valamit.
Ezért én a 2. pasit mondanám.őt még mindig megismerheted, közös programokat csinálhattok, és megismerhetitek egymást.
N
"Ha az első személyisége olyan, ami nekem tetszik, akkor őt.
Szarom le, hogy mások mit kedvelnek.
A második csak kiégni lenne jó, az ilyen kapcsolatok, ahol hasonló szitu áll fenn, csak arra vezet."
Persze, mert pénz nélkül aztán nagyon jó lesz a kapcsolat.
Szánalmas, ahogy játsszod itt az eszed.
Nagyon szélsőségesnek érzem ezt a 2 opciót. :D
De legyen a második.
Az első talán szélsőséges, habár én, ameddig egyetemre jártam pont ilyen voltam :). A nők (értsd.: konzumidióta libák) soha nem szerettek, mert mindig nyersen őszinte voltam.
A második viszont szerintem ma egy teljesen átlagos párkapcsolat. Az emberek nem fáradnak azzal, hogy megismerjék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!