Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, e két pasi közül melyikke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, e két pasi közül melyikkel jönnétek össze?

Figyelt kérdés

A egyikkel nagyon megvan köztetek a kémia, forr közöttetek a levegő, soha nem találkoztál még hasonlóval sem. De a különös egyénisége sokaknak nem jön be, a barátnőid/környezeted azt mondja, hogy gáz a srác. Emellett még pénze sincs.

A másikért mindenki epekedik, ha összejönnél vele biztos, hogy mindenki irigykedne rád, a jövőd, a kényelem és csillogás egy életre biztosítva lenne általa. A hétköznapokban viszont inkább csak úgy elvagytok egymással, nem igazán tudtok a másikról semmit, a szórakozás és önfeledt életvitel az, ami összeköt titeket.

2017. máj. 26. 11:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem az nem számít, hogy mit gondolnak mások, hacsak nem tudják rendesen megindokolni, miért nem szeretik, hogy vele vagyok (ha pl. én nem veszem észre, hogy függő, de más tudja). Az viszont kérdés, miért nincs pénze. Ha otthon veri a f...át, és nem hajlandó elmenni dolgozni, akkor sem lennék vele hajlandó összejönni, ha szexuálisan vonzódom hozzá.

A 2. típussal viszont sosem jönnék össze... én dolgozom, fenntartom magam, így nem kell mással eltartatnom magam... az meg, hogy melyik random liba irigykedne rám, sosem érdekelt, nem vagyok egy birka, hogy a többségi vélemény után menjek meggondolatlanul.

2017. máj. 26. 11:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Szóval ha le akarom egyszerűsíteni az első nekem bejön, de a környezetem szerint nem kéne összejöjjek vele, mert fura és gáz, a második meg a környezetem szerint zseniális, de mi csak úgy elvagyunk. Egyértelműen az elsőt választanám, nem hallgatok ilyen mértékben a környezetemre, meg a közeli barátaim támogatnak és ha én azt mondom valakire, hogy nekem ő kell, akkor nem fogják azt mondani, hogy hű de gáz ne gyere már össze vele. Én is elég fura és gáz vagyok sokak szemében, a szórakozás meg az önfeledt életmód meg nem egy olyan dolog az életemben ami elég lenne ahhoz hogy összekössön valakivel.
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
A kommentedre válasz: azért tudni kell nem bunkón őszintének lenni. A kéretlen észosztást sosem szoktam kedvelni. Most nem azért vagyok tucat, mert egy ilyen pasinak nem ömlök az ölébe azonnal.
 14/20 anonim ***** válasza:

A 2.

Annak nincs semmi pénze, aki nem tanult és/vagy nem dolgozik.

Egyik sem vonzó tulajdonság.

Nem hiszek a boldog szegénységben.

A pillangó repkedes pedig hamar elmúlik.

2017. máj. 26. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyetemista és nincs pénze ezt miért csak most említed? Más egy 30-as férfinál ha nincs pénze, ami azért jó prognózist mutat a jövőtökre nézve. A kémiára sem lehet alapozni, mert ha csökken az eszement vágy ott maradnék egy nyers, szókimondó férfivel akivel csak idő kérdése mikor rúgnánk össze a port ha beszólna nekem valami durvát. Tiszta hawaii :)

A másik fickó mellett a kényelmi vegetációról szólna minden, üres élet szép díszlettel. Ez is hawaii lehet:)

2017. máj. 26. 12:05
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 Fogyatékos vagy? ;)) A kérdésben szerepkő infók alapján reagálj. Amit ott leírtam, az rám IS stimmel, EZEN KÍVÜL pedig még szabadszájú vagyok meg egyetemre jártam. Vili?
2017. máj. 26. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
húúú a #2 leszavazása azért elárul pár dolgot :) Mennyi a tarifa a leszavazóknál?
2017. máj. 26. 12:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy az első egyénisége sokaknak nem jön be? Mert nem mindegy, hogy ez azt takarja, hogy bunkó, vagy megbízhatatlan, vagy azt, hogy könyvmoly és introvertált.
2017. máj. 26. 12:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha az első olyan, mint a kérdező, akkor egyértelműen a másodikat választanám. Te nem őszinte vagy, hanem arrogáns és lekezelő. Nem hinném, hogy meglenne a kémia :D
2017. máj. 26. 12:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Elsovel.Ne hogy az legyen mar a legfontosabb,hogy kornyezetemnek vmiert nem jon be,ha nekem igen.
2017. máj. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!