Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit reagálnál a helyében?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel évente egyszer-kétszer találkozok csak egy túrán. Az utóbbi időkben nem is a túrát várom, hanem őt. Mit szólnál ha ezt kapnád?
2016. okt. 10. 07:39
1/5 anonim válasza:
Semmiképp ne mondjad neki, hogy "szeretlek", amíg nem vagytok együtt, ebből csak arra fog gondolni, hogy csak kamuzol és meg akarod fektetni(hiába nem így van, a nők elég bizalmatlanok amíg nem ismernek eléggé).
Inkább használd a "kedvellek","tetszel","szimpatikusnak talállak" és hasonlókat a "szeretlek" helyett, az talán nem fogja annyira lesokkolni.
2/5 anonim válasza:
Ted Mosby taktika? A sorozatban sem jött be senkinek, de elmondhatom, hogy az életben sem fog.
3/5 anonim válasza:
Évente 1-2x találkozol vele és szerelmes vagy?Ez nem szerelem....beteges vagy!
4/5 anonim válasza:
Tényleg utálsz túrázni? Akkor eddig miért jártál?
Jobb lenne ha inkább azt mondanád, amit ide is leírtál, hogy nagyon szimpatikus/tetszik és mindig várod a túrát, hogy őt újra láthasd.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Valójában igen, csak azután gondolkodtam el rajta, hogy egy barátom megkérdezte, hogy szeretek-e. Aztán rájöttem hogy jobban szeretem a lányt, mint túrázni.
2016. okt. 10. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!