Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akit megismertem és egyszer lefeküdtünk. Azóta eleinte beszéltünk,tartottuk a kapcsolatot.Vagyis legtöbbször én kerestem. Neki van barátnője. Csak sajnos én megszerettem őt. Mostanában nem beszéltünk,én nem írtam neki ,el akarom felejteni.De nem megy ,nyomaszt ez a dolog és el akarom neki mondani,de nem tudom hogy. Szerintetek?
2019. júl. 2. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Összeszeded magad, leülsz és megírod neki az érzéseidet. Mit veszíthetnél?
2019. júl. 2. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem írhatom le mert lehet meglátja a barátnője
2019. júl. 2. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha elmondod,azt hiszed a karjaidba omlik majd? Nem így lesz ,mivel van barátnője és az együttlétetek után sem hagyta ott és ezután sem fogja,szóval engedd el.Te nem kellessz neki.Sőt...ha ezzel elé állítassz,be is ijed majd és egy életre letilt téged mindenhonnan,hogy véletlenül se kattanj be és áruld el őt.
2019. júl. 2. 22:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem várok tőle semmit. Csak azért akarom elmondani hogy nekem jobb legyen
2019. júl. 2. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod, ez neked sehogy nem lesz jobb, amíg el nem felejted őt.
2019. júl. 2. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem tök ugyanez volt. Mindenesetre én megírtam neki, mit érzek és gondolok. Nem bírtam ki. Akkor kedvesen fogadta, semmi extra. Nem alázott meg vagy ilyesmi, de megjegyezte azért. Maradtak is együtt a csajjal még. Aztán egy hónap múlva felkeresett, hogy szakított a màsik lánnyal és van e kedvem talizni. Taliztunk párszor, azt hittem alakul majd valami. De nem. Mint kiderült a barátnője kidobta, ő meg (mivel jól megjegyezte amiket mondtam neki) gondolta jó leszek búfelejtőnek. De semmibe se vett amúgy, csak kihasznált volna addig amég nincs jobb. Rájöttem, hogy baromi nagy aduászt adtam a kezébe azzal, hogy bevallottam neki az érzéseimet. Mikor leesett mekkora féreg elküldtem a f...ba. Azóta se foglalkozom vele. Szóra se méltatom.
2019. júl. 2. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Írásban, szóban vagy telefonon.

Énekelj fel neki egy szerelmes dalt, ha nem akarsz nagyon direkt lenni.:)

2019. júl. 3. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Van bnője a másik az hogy a kezébe adod a lehetőséget hogy kihasználjon. Ki jár jól? Hát ő te meg csalódni fogsz. Azzal jársz jobban ha elzárkozik vagy letilt mert az azt jelenti hogy egy normális pasi aki ne akár kihasználni mert szereti a bnőjét.
2019. júl. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!