Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki, hogy szeretem, vagy még korai? F/21
én nem mondanám el.
ha elmondod tudni fogja, nem történik semmi.
sokkal izgalmasabb neki hogy nem tudja, csak sejti.
a szerelemhez kell egy adag titokzatosság.
majd ha mindenáron ki akarja belőled húzni, akkor mondd meg.
Mi fèl ève vagyunk együtt ès mèg egyszer se mondtuk ki azt konkrètan, h "szeretlek". Sokat kedveskedünk egymàssal ès sok szèpet mondunk egymàsnak, de ezt a szòt, kicsit hàttèrbe helyeztük. Annyira tudjuk, h a màsikunk mit èrez ès nem kell a megerősítès egyikünknek sem.
Azon gondolkodom, h karàcsonyra, egy pici cetlire ràìrom Neki, h "szeretlek", mert ez egy annyira különleges alkalom lesz :) ès pont egy ilyen különleges alkalomra tartogattam.
Bàr az èn szememben ez a szò kissè elveszìtette a hitelessègèt, mikor az előző pàrom (1èvig èltem vele) minden nap kimondta, akàr többszir is...ennek ellenère egyik nap, mikor hazaèrtem a munkàbòl, elköltözött otthonròl, ràadàsul elvitte az összes metakarìtott pènzem ès az aktuàlis havi fizum.
Ezek utàn nem a szavaknak hiszek.
Az, h kimondod-e...ha igazàn èrzed ès biztos vagy benne ès esetleg könnyìtene rajtad, akkor mondd ki, de szerintem a szò akkor is hitelèt veszìti, ha tùl sokat koptatjàtok. Èn, mèg vàrnèk ès tettekkel èreztetnèm vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!