Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam a lánynak, hogy szeretem, vagy túl korai lenne?
Én 20 F, ő 18 L.
Neki jelenleg van barátja, de mindenki tudja, hogy nem boldogok, azért van vele olyan keveset. Mi minden héten találkozunk 1-2-szer. Nyár eleje óta ismerjük egymást. Nekem nagyon bejön az ő egész személyisége, látom rajta, hogy neki is tetszem, de egyértelműen nem mondta még ki, hogy tetszem neki, csak annyit, hogy nagyon szimpatikus vagyok és folyton mosolyog és kedveskedik.
A héten még nem találkoztunk, de hétvégére elhívtam valahová, bele is egyezett.
Na most: túl korai lenne bevallanom az érzéseimet neki?
Egyébként ő nagyon kis vidám lány, viszont elég zárkózott és ráadásul szűz is, annak ellenére, hogy már 9 hónapja van ,,barátja".
Nem akarom csak úgy letámadni, de a mi viszonyunk kezd eléggé bensőségessé válni és sok mindent megosztunk egymással.
Mi legyen? Karácsonyra ne kavarjam fel az érzéseit, ugye? :S
Én tudok várni, de szeretném valahogy kihúzni belőle, hogy ő mit érez.
Igen, nagyon korai lenne hiszen még nem is ismered személyesen és egyből azzal akarod letámadni, hogy szereted?
Majd fél évvel azután mondd el miután összejöttetek.
Elvégre a lányok nem hülyék és, ha egyből letámadod ezzel, hogy szerelmes vagy belé meg hasonlók akkor azt hinné csak kamuzol.
Ja, az, hogy rég óta ismerjük egymást, nem jelenti azt, hogy állandóan egymás nyakán lógtunk, sőt, nekem szeptember közepéig volt kapcsolatom is.
Annyira nagyon azért nem ismerjük még egymást, hogy a barát zónába tett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!