Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, nálatok jóval keveseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok jóval kevesebbet kereső nővel is összejönnétek?

Figyelt kérdés

Férfi külföldi( olasz), nő magyar.

Nagyon kedveljük egymást, kezdenek komolyra fordulni a dolgok.

Én is dolgozom, van egy átlagosnál egy fokkal jobb fizetésem, kocsim, albérletem, megveszek mindent, ami kell és jól is érzem magam, szeretem a munkám ( most kezdtem egy szerkesztősègben). Lelkes újonc vagyok.

Ő külföldi egyetemen tanít, a fizetése milliós tétel, forintba átszámolva.

Nekem teljesen mindegy, hogy a férfi mennyiből él, nem az én asztalom.

Engem csak az érdekel, hogy én rendben vagyok. Nyilván, mellette nem rúghatok labdába, bár nem is akarok.

Nagyon kiegyensúlyozott a ( kezdődő) kapcsolatunk. De még nem vagyunk együtt “hivatalosan”. Neki valószínűleg semmi fogalma sincs a magyar fizetésekről.

Nektek okozna gondot, hogy sokkal kevesebbet keres a párotok?

Csak elgondolkodtam, igazából nem is kellene kiírnom, de érdekel mások esete. Kinél hogyan ment ez.

34 N, 42 F

2019. jún. 4. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer azt mondod, hogy ne rád fókuszáljunk, te arra vagy kíváncsi hogy másoknál hogy megy ez, most meg az a baj hogy nem a te helyzetedről beszélek...

Amúgy meg ha mindent tudsz magadnak fizetni úgyis, nem tudom miért feszülsz rá a témára. Nem kell eltartania, nem kell helyetted fizetnie semmit, nyilván leszarja a pontos fizetésed ha amúgy jó bőr vagy

2019. jún. 4. 23:39
 12/19 A kérdező kommentje:

11 es:

mivel a 9-es válaszoló egy olyan extrém esetet hozott fel, amire reagálnom kellett, hiszen abból az jött le, hogy a kérdés olvasója egy közös kasszás, összeköltözős párkapcsolatra gondolhat....

Nyilván - mivel én nem arra vagyok kíváncsi, hanem arra, mikor a két fél megtartja a szabadságát -, így kifejtettem.

neked is tanácsolom a figyelmes olvasás képességének fejlesztését.

amúgy köszi a választ.

2019. jún. 4. 23:49
 13/19 A kérdező kommentje:

11:

pl abban számít, hogyha szeret utazni, akkor nem tudok vele tartani, mert én nem tudok 500 000- ért oda-vissza repjegyet venni pl hong kong-ba.

Szállás, kajám, stb rendben lenne, tudnám fizetni, de még plusz fél millió repjegyre nem megy.

Egy külföldinek ez meg sem kottyan, termèszetesen.

2019. jún. 4. 23:52
 14/19 anonim ***** válasza:
De megkottyan, legalábbis annyira biztosan, hogy az összejárós csajodnak rohadtul nem szokás 500 euróért repjegyet venni, hacsak nem direkt Don Józsit játszol a káeurópai gádzsinak. Ami amúgy simán lehet. Minek filózol? Befolyásolja bármilyen döntésedet? Úgyis ki fog derülni hamar.
2019. jún. 5. 00:24
 15/19 A kérdező kommentje:

milyen összejárós csaj?

tehát, ha valakivel 1-2 hónapja ismerkedtek és párkapcsolat lesz belőle, mivel minden kapcsolat ismerkedèssel kezdődik, akkor ebben a fázisban összejárósak vagytok még? :-D

Valamint nem tudom, hol élsz - ja, de, a te világodban a gádzsók között -, de itt nem derül ki semmi, ugyanis mindketten tudunk mindenről.

Ő valószínűleg a fizumat nem számolta át forintban.

Hűha.

Eszem nincs, hogy egy embernek mennyire kell alulműveltnek lennie,

hogy így félrenyúljon. Mivel mindenki magából indul ki, így feltételezem,

hogy te hasonló helyzetben átvàgnád a partnered. Szép, fiam.

Normális embernek olyanok nem jutnak eszébe, amiket leírtàl.

Köszi a válaszokat azoknak, akik értették a kérdést.

2019. jún. 5. 00:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Kétféle párkapcsolat van, összejárós és összeköltözős. Nem kell felkapni a vizet. Ez a folyamatos becsmérő hangnem teljesen indokolatlan.

34 éves vagy, gondolom tudod, hogy minden ember más, van akit érdekel a párja státusza, van akit nem. Tökmindegy hogy mi mit írogatunk, mert a pasid úgyis olyan amilyen.

Azt se hiszem, hogy egy olasz egyetemi tanárnak semmi fogalma ne lenne fogalma a keleti blokk bérszínvonaláról. Biztos vagyok benne hogy elég pontosan meg tudná tippelni a fizetésed, ha érdekelné. Ahogy te is az övét, pár perc guglizás segítségével.

2019. jún. 5. 11:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Akkor a szellemileg gyengébbek kedvéért másodjára is bemásolom, hogy én nem arra vagyok kíváncsi, hogy az én kapcsolatomban okoz-e gondot, hanem arra, hogy MÁSOKNÁL ez hogyan ment. Ennél nagyobb betűkkel nem lehet kiírni.

"Csak elgondolkodtam, igazából nem is kellene kiírnom, de érdekel mások esete. Kinél hogyan ment ez."

Nehéz tartani a normális hangnemet ennyi analfabéta birka között és csak remélni tudom, hogy tinik válaszoltak. Ott elmegy.

De már nem is érdekel a válasz. A lényeg, hogy senkinél nem okoz az ilyen feszültséget. Kivéve a szélsőséges eseteket. Szuper!

Köszi a válaszokat!

2019. jún. 5. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Mekkora egy idegileg túlhúzott tyúk vagy te... Szerinted kit érdekelnek a nagybetűid? :D
2019. jún. 5. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez soha nem volt kérdés.

A dúsgazdag holland haverom azt mondta, hogy oda hív meg, ahová megteheti, ne parázzak. ezen.

Sőt még oda se mindig, mert pl a Kanári szigetekre is elvihetne családostól, de azt nem teszi.

És még mentegetőzött volna.

Nyugi

2019. aug. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!