Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy külföldi férfival vagy nővel?
Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 14:44
3/14 anonim válasza:
A férjem külföldi. Már jópár éve nem élek Magyarországon, nem keresem kifejezetten itt magyarok társaságát (nem kerülöm őket, de nem is keresem), meg amúgy sose ismerkedtem párkapcsolati céllal, szóval bár nem terveztem azért benne volt a pakliban :)
4/14 anonim válasza:
Szexre bevállalnék külföldi csajt, még egy csokilányt is, párkapcsolatra viszont csak magyar lánnyal jönnék össze, ennyire vagyok patrióta...
5/14 anonim válasza:
Ha amúgy minden más klappolna? Persze. Főleg ha liberálisabb és nem régimódi, hagyománytisztelő. Akkor a kulturális különbségek miatt nem működne.
6/14 anonim válasza:
Nem, semmiképp túl sok macerával járna.
32/f
7/14 anonim válasza:
Igen, ha van közös nyelvünk, azaz legalább az angolt jól beszéli, és inkább nyugati mentalitása van.
8/14 anonim válasza:
Igen. Csak az asszony meg ne tudja.
9/14 anonim válasza:
Volt külföldi barátnőm. Anyanyelvi szinten beszélek amgolul, ő is elég jól, nem volt gond a kommunikációval.
10/14 anonim válasza:
Meséljetek már nekem egy kicsit erről a csodálatos és titokzatos nyugati mentalitásról. :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!