Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok jóval kevesebbet kereső nővel is összejönnétek?
Férfi külföldi( olasz), nő magyar.
Nagyon kedveljük egymást, kezdenek komolyra fordulni a dolgok.
Én is dolgozom, van egy átlagosnál egy fokkal jobb fizetésem, kocsim, albérletem, megveszek mindent, ami kell és jól is érzem magam, szeretem a munkám ( most kezdtem egy szerkesztősègben). Lelkes újonc vagyok.
Ő külföldi egyetemen tanít, a fizetése milliós tétel, forintba átszámolva.
Nekem teljesen mindegy, hogy a férfi mennyiből él, nem az én asztalom.
Engem csak az érdekel, hogy én rendben vagyok. Nyilván, mellette nem rúghatok labdába, bár nem is akarok.
Nagyon kiegyensúlyozott a ( kezdődő) kapcsolatunk. De még nem vagyunk együtt “hivatalosan”. Neki valószínűleg semmi fogalma sincs a magyar fizetésekről.
Nektek okozna gondot, hogy sokkal kevesebbet keres a párotok?
Csak elgondolkodtam, igazából nem is kellene kiírnom, de érdekel mások esete. Kinél hogyan ment ez.
34 N, 42 F
A kérdés nem én vagyok. A kérdés másokhoz szól, hogy ki hogyan áll, vagy állna ehhez az ő életében. Bemásolom :
“Csak elgondolkodtam, igazából nem is kellene kiírnom, de érdekel mások esete. Kinél hogyan ment ez.”
Köszönöm
3-as:
írtam, hogy forintra átszámolva..
olvassál,dràga.
És a lényeget is megragadtad.
5-ös:
igen, ezt teljesen jól látod.
nekem férfiban az a lényeg, hogy vonzzon, tudjam tisztelni, szeressem és vele akarjak lenni. Anyagilag pedig annyi, hogy magát tartsa fenn és érezze jól
magát. De férfi aggyal nem tudok gondolkodni, ezért kérdeztem meg :-)
9:
egyrészt köszi a választ, megértelek!
másrészt:
nem értem az összefüggést. Az én esetemben senkinek nem kell fizetnie semmimet, se most, se később. Én tudom fizetni azt, ami nekem kell. Étel, ruhák, albi, kocsi, szórakozás, hobbik. Ehhez a másik félnek nem tudom, mi köze van. Mint ahogy nekem sincs közöm ahhoz, hogy ő hogyan oldja meg magának.
Összeköltözésnél talán már meg kellene beszélni, ki hogyan gondolja, de szerencsére ennél mindketten szabadabbak vagyunk. Szó sincs közös kasszáról és nálam összeköltözésnél sem lenne. De erről sincs szó.
Én sima párkapcsolatra gondoltam, amikor a kérdést kiírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!