Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, összejönnétek minimálb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek minimálbért kereső pasival?

Figyelt kérdés
Aki nem engedheti meg magának a drága utazásokat, plázázásokat, éttermeket ( ország férfi lakosságának 30-40%)

2018. aug. 20. 14:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%

Igen.

Számomra a kapcsolatban nem a pénz a fontos, hanem az őszinteség, és a szeretet.

2018. aug. 20. 14:27
 2/25 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a lányok többsége (tehát úgy a 80-90%-a, de nem mind!) nem.
2018. aug. 20. 14:31
 3/25 anonim válasza:
29%

Megkérdezném, hogyhogy csak ennyire vitte?

(Amúgy biztos, hogy nem!)

2018. aug. 20. 14:31
 4/25 A kérdező kommentje:

"Megkérdezném, hogyhogy csak ennyire vitte?"

Kérdezd meg az ország lakosságának felét :D

2018. aug. 20. 14:37
 5/25 anonim ***** válasza:
16%

Az ismereteim szerint sok lány van úgy. A kölcsönökből vannak a kirándulások nagyrészt! Az haverom utazásiban dolgozik tudom mit írok.

A plázázás ha a béreken múlna barátom akkor majdnemhogy üresek volnának! Tudjuk nagyon is zsúfoltak a plázák.

Amúgy a nők tudatatt de azt keresik aki anyagilag pénzes mégha nemtudnak róla tudatosan akkor is.

2018. aug. 20. 14:38
 6/25 anonim ***** válasza:
39%

Attól függ minek kell az a pasi.

szerelmet keresel, vagy egy biztos megélhetést?

Egyiket fel kell adnod a másikért.

2018. aug. 20. 14:48
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
Igen
2018. aug. 20. 14:55
 8/25 anonim ***** válasza:
49%

Tehát azért vitted annyira, mert lusta voltál, és nem vagy törtető.

Nem kell a rizsa. Egyik haver a 0-ról építette fel magát, ma full gazdag.

Te vajon miért nem tetted ezt? Mindegy, te ügyed.

29/F

2018. aug. 20. 15:04
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Na na ez azért nem így működik, hogy nem akar tenni érte. Én például pont most indítom a vállalkozásomat és elmondhatom, hogy nem annyi volt mögötte hogy nem voltam lusta és tenni akartam. Igen kemény meló volt, ami azt jelenti, hogy a kvázi rendes munkámba is úgy mentem hogy 1-4 órákat aludtam meg volt hogy úgy mentem be, hogy nem aludtam.
2018. aug. 20. 15:07
 10/25 anonim ***** válasza:
37%
én is mostanában indítom a vállalkozásom, de a kezdőtőkéhez kb. le kell nulláznom magamat... tehát lehet valakinek csak pillanatnyilag nincs pénze rongyrázásra, na meg válásom után is lenulláztak. ezt is néha jó, ha figyelembe vennék a nők, akik megkérdezik, hogy miért nincs saját lakásod meg kocsid 30 évesen.
2018. aug. 20. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!