Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, összejönnétek minimálb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek minimálbért kereső pasival?

Figyelt kérdés
Aki nem engedheti meg magának a drága utazásokat, plázázásokat, éttermeket ( ország férfi lakosságának 30-40%)

2018. aug. 20. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Én azért tanulok és dolgozok, hogy jól éljek majd, és jól keressek. Nem gondolom, hogy akkor nem várhatom el ugyan ezt a páromtól is...
2018. aug. 20. 15:23
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem minimálbérből élek hanem egy egész korrekt de nem hatalmas fizetesből... Én ugyanennyit várok el a páromtól is és szerintem egy èppeszű nő ugyanígy gondolkodik... Mármint aki felnőtt korára odáig jutott hogy minimálbèrből él (de az almás nokia ott a zsebében) az valóban nem életképes
2018. aug. 20. 15:51
 13/25 A kérdező kommentje:

"Én ugyanennyit várok el a páromtól is és szerintem egy èppeszű nő ugyanígy gondolkodik"

De fordított esetben, amikor a pasi keres sokkal többet, akkor mekkora szemét lenne a nők szemében a pasi, ha ő is ugyan annyit várna el :)

2018. aug. 20. 15:54
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
A nők nem szeretik az olyan pasit aki keveset keres. Hiába mondja azt, hogy neki a szerelem a lényeg, hazudik. Én 26 vagyok, soha nem volt még barátnőm se kapcsolatom nővel. Minimál bérért dolgozom. heti 7 napból 6 napot 12 órázom és 100-120 körül kapok. Szerinted kinek kéne ilyen ember? :)
2018. aug. 20. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
Igen
2018. aug. 20. 17:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha megfog a személyisége, akkor m1 mennyit keres, persze van olyan akinek a pénz az elsődleges.
2018. aug. 21. 09:20
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy a belső a fontos az a legnagyobb képmutatás.

Szépen hangzik, de tudjuk, hogy nem így van.

Volt már olyan, hogy sétáltál az utcán a barátnőddel, elment melletted egy pasi, utánanéztetek és azt mondtátok: Nézd milyen szép lélek? :)

Nem a másik lelke fog meg, hanem a külső.

Egy hajléktalan is lehet lelkileg értékes, de mivel külsőre nem néz ki jól, így le sem állsz vele beszélgetni, ezáltal meg sem ismered belsőleg.

2018. aug. 21. 12:27
 18/25 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem veszi el a munkája a szabadidejét (értsd nem 0-12ben dolgozik 6 napot és van ideje rám is) akkor igen.

De ha elszeretne menni továbbtanulni támogatnám.

2018. aug. 21. 14:57
 19/25 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 15:54

Igazából nem érdekelnek "más" pasik .. én a saját életemet élem a saját rendszerem szerint tervezek. Én így látom jónak és nem érdekel hogy mások mit tartanak fontosnak.

Én ezt várom el és ha a nő ezt tudja hozni akkor nem zavar hogy ki mennyit keres

Őszinte leszek volt olyan barátnőm aki majdnem háromszor annyit keresett mint akkor én és nem csináltunk belőle problémát

Ugyanis régen rossz az ha a pénz az alapja egy kapcsolatnak

2018. aug. 22. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted ha valaki gazdag, már nem is lehet értékes ember, és nem lehet szerelmes. Miért zárja ki egyik a másikat?

2018. aug. 25. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!