Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek minimálbért kereső pasival?
"Én ugyanennyit várok el a páromtól is és szerintem egy èppeszű nő ugyanígy gondolkodik"
De fordított esetben, amikor a pasi keres sokkal többet, akkor mekkora szemét lenne a nők szemében a pasi, ha ő is ugyan annyit várna el :)
Az, hogy a belső a fontos az a legnagyobb képmutatás.
Szépen hangzik, de tudjuk, hogy nem így van.
Volt már olyan, hogy sétáltál az utcán a barátnőddel, elment melletted egy pasi, utánanéztetek és azt mondtátok: Nézd milyen szép lélek? :)
Nem a másik lelke fog meg, hanem a külső.
Egy hajléktalan is lehet lelkileg értékes, de mivel külsőre nem néz ki jól, így le sem állsz vele beszélgetni, ezáltal meg sem ismered belsőleg.
Amennyiben nem veszi el a munkája a szabadidejét (értsd nem 0-12ben dolgozik 6 napot és van ideje rám is) akkor igen.
De ha elszeretne menni továbbtanulni támogatnám.
tegnapelőtt 15:54
Igazából nem érdekelnek "más" pasik .. én a saját életemet élem a saját rendszerem szerint tervezek. Én így látom jónak és nem érdekel hogy mások mit tartanak fontosnak.
Én ezt várom el és ha a nő ezt tudja hozni akkor nem zavar hogy ki mennyit keres
Őszinte leszek volt olyan barátnőm aki majdnem háromszor annyit keresett mint akkor én és nem csináltunk belőle problémát
Ugyanis régen rossz az ha a pénz az alapja egy kapcsolatnak
Tehát szerinted ha valaki gazdag, már nem is lehet értékes ember, és nem lehet szerelmes. Miért zárja ki egyik a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!