Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek minimálbért kereső pasival?
Nem, mivel én a nettó minimálbérnek több, mint háromszorosát keresem. Nekem fontos az, hogy hasonló legyen az anyagi helyzetünk a párommal, hogy nagyjából azonos árfekvésű tárgyakat és élményeket engedhessünk meg magunknak. Nekem ez kell egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz.
Azt is hozzá tenném, hogy olyan férfival sem jönnék össze, aki az én fizetésemnél keres jelentősen többet, mert én szeretek mindent felesben fizetni, nem engedném, hogy sokat költsön rám. Nem tartom jónak azt, hogy ha egy kapcsolatban az egyik fél rosszabb anyagi helyzete "visszahúzza" a másikat és ezáltal le kell mondania számára fontos és élvezetes dolgokról.
Mit dolgozol te, hogy nőként a minimálbér 3xosát keresd?
Hacsak nem az ősi női foglalkozást űzöd, akkor tényleg érdekel
Guest Relation Manager vagyok
De sok más lányt ismerek, akik 300 nettó körül keresnek, különböző multicégeknél például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!