Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, összejönnétek minimálb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek minimálbért kereső pasival?

Figyelt kérdés
Aki nem engedheti meg magának a drága utazásokat, plázázásokat, éttermeket ( ország férfi lakosságának 30-40%)

2018. aug. 20. 14:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%
Párommal nem keresünk sokat de épp eleget ahhoz,hogy ne legyen hiányunk semmiben.Mert összetettük amink van és együtt építettünk belőle házat,hitel nélkül,nem kevés kűzdelemmel.De így sokkal jobban megbecsüljük a másikat és nincs az,hogy ő többet adjon mert neki esetleg több van.Az fizet aki hamarabb előveszi a pénztárcáját. Ha kevesebbet keresne nálam,akkor sem érdekelne mert ugyanúgy harcolna.Egy pasi legyen pasi a talpán ha mellette is egy olyan nő van aki nem várja el ,hogy meghívják. A legtöbb esetben persze tényleg sok nő elvárja,hogy a férfi keressen kettejükre eleget...
2018. aug. 25. 12:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem, mivel én a nettó minimálbérnek több, mint háromszorosát keresem. Nekem fontos az, hogy hasonló legyen az anyagi helyzetünk a párommal, hogy nagyjából azonos árfekvésű tárgyakat és élményeket engedhessünk meg magunknak. Nekem ez kell egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

Azt is hozzá tenném, hogy olyan férfival sem jönnék össze, aki az én fizetésemnél keres jelentősen többet, mert én szeretek mindent felesben fizetni, nem engedném, hogy sokat költsön rám. Nem tartom jónak azt, hogy ha egy kapcsolatban az egyik fél rosszabb anyagi helyzete "visszahúzza" a másikat és ezáltal le kell mondania számára fontos és élvezetes dolgokról.

2018. okt. 13. 14:21
 23/25 A kérdező kommentje:

Mit dolgozol te, hogy nőként a minimálbér 3xosát keresd?

Hacsak nem az ősi női foglalkozást űzöd, akkor tényleg érdekel

2018. okt. 13. 14:45
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Guest Relation Manager vagyok

De sok más lányt ismerek, akik 300 nettó körül keresnek, különböző multicégeknél például

2018. okt. 13. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek (lehet megkovezni, hogy csak a szeretet fontos, meg minden bármi is legyen) ha én kicsit többet keresnek, vagy akár sokkal, de maradjunk a kicsivel tobbnel, akkor osszejonnek vele és segítenék neki amiben tudok, így közösen mindent viszonylag gondtalanul megtudnank oldani, de ha én is csak ennyit keresnek vagy talán esetleg kevesebbet, akkor nem.
2018. okt. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!