Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek egy mentőápolóval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy mentőápolóval?

Figyelt kérdés
Annyi negatív kritikát lehet hallani róluk, tényleg ilyen embertelenek?
2019. ápr. 24. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Én nem, mert nem tudnám elképzelni az életem olyan emberrel, aki se ünnepekkor, se hétvégén nem tud velem lenni.

Nem gondolnám, hogy embertelenek, inkább túlságosan leterheltek és emiatt befásulnak.

2019. ápr. 24. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Anyukámmal legutóbb egy baleset után kedvesek voltak, meg is lepődtem. Én is többnyire rosszat hallottam-tapasztaltam addig velük kapcsolatban. Ismerd meg, hogy megtudd, ő az embertelen kategória-e. :)
2019. ápr. 24. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Felejtős, egy mentőápoló nem keres annyit, hogy a high-life életstílus fenn tudja tartani. Mellesleg bemutatásnál sem hangzik túl jól; "És a pasid mit csinál?", "Mentőápoló", fúúúúj. Ráadásul a szöszi barinők meg amúgy sem értenék miért kell ápolni egy mentőt!!!!!!!
2019. ápr. 24. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Sajnos én kifogtam egy rosszkedvűt, hogy szépen fogalmazzak. Apukám trombózis gyanús volt, mivel a tünetek arra utaltak, ezért mentőt hívtunk. Szerencsére nem volt komolyabb baj, de én, mint óvónő egyáltalán nem vagyok ápolási szakszemélyzet, ráadásul a diszpécser is úgy gondolta küldi a mentőt.

Amilyen le.b@#szást kaptunk kedves mentőstől, mert felesleges vonulásuk volt... Hirtelen el is felejtettem, hogy apu lehet meghal, úgy megdöbbentem. Gondolom aludtak, és ezért volt probléma a kiszállás.

2019. ápr. 24. 14:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Főleg hogy én is eü-a vagyok. Soha többé nem akarok összejonni eü-sel
2019. ápr. 24. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Én megtettem, minden, csak nem “embertelen”. Sajnos rengeteg xart kapnak ők is, ez a pár kis “jaj, csúnyán nézett rám a mentős”-sztori bolhafing (se) ahhoz a valódi embertelenséghez képest, amit nap mint nap el kell viselniük... én már bediliztem volna.
2019. ápr. 24. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Negatív kritikát? Hát nem tudom én rengeteg mentőst ismerek, a legjobb fej emberek de tényleg, imádom őket. Adszolút nem tapasztalom, hogy be lennének fásulva. Állandóan hülyéskednek meg poénkodnak, de komoly helyzetekben meg nagyon ott vannak a toppon. Amúgy hálás is vagyok érte, hogy ilyen társaságban is vagyok, mert rengeteget tanultam tőlük. Ez is olyan egyébként mint bármilyen másik munkakör. Ha a mentős bunkó veled elhiheted, hogy hatalmas tapló paraszt módjára viselkedtél vele. Látom ezt a srácokon is, ha rendezvényt szerveztem mindig hívtam őket biztosítani meg kiállítónak. Ha valaki rosszul lett de egyébként kedves, korrekt volt velük akkor ők is ugyan így álltak hozzá. Ha meg valaki követelőzött meg szidkozódott amikor éppen segíteni próbáltak neki akkor persze, hogy nem fog neki nyáladzani meg kedveskedni a mentőápoló sem.

Szóval én imádom őket, legalább is akikkel én eddig találkoztam mindenki baromi jófej és kedves volt. Nem hinném, hogy be lennének fásulva. Akik negatív kritikával illetik őket azok általában maguk a bunkó parasztok velük.

2019. ápr. 24. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Ez nekem fura, hogy embertelenek a mentősök.

Biztos van közöttük is hülye, de

Szerintem ezt az embertelen dolgot azok terjesztik, akik problémásak.

Tehát azt hiszik, hogy a mentős azért van, hogy kinyalja a seggüket.

2019. ápr. 24. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként nekem konkrétan megmondták, hogy leszrják ha valaki bunkónak gondolja őket. Az a feladatuk, és mindig de mindig az első számú feladat, hogy megmentsék a beteget. Hogyha ehhez az kell, hogy elküldje a családját a pcsába, vagy ráparancsoljon a 80 éves bácsira, hogy ugyan maradjon már nyugton akkor ezt fogja csinálni. Mert az emberélet az első. Amit ezért meg kell tenni azt meg fogja tenni, akkor is ha emiatt bunkónak könyvelik el.
2019. ápr. 24. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó 3 válaszolónak köszönöm, nekem most nem volt elég energiám leírni a dolgokat... de egyetértek Veletek.

Üdv: egy mentősfeleség.

2019. ápr. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!