Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek aromantikus?
Én valószínűleg aszexuális biztosan vagyok, mivel minden ilyesmi jelenet nagyon kínos nekem, safesearch is be van nálam mindig kapcsolva. Ha más kedveli az ilyet, azzal nincs semmi gond, de nem veszem jó szemmel, ha nekem küldözgetnek ilyeneket, mert egyáltalán nem vagyok kíváncsi senki intim részére. Hogy aromantikus lennék-e az kérdéses, a való életben sosem volt párkapcsolatom meg úgy annyira nem is érdekel az egész, mindig elvoltam magamnak bár előzővel kapcsolatban könyvben meg filmekben szerettem néha a romantikus részeket, ha az nem voltak eltúlozva meg nem arról szólt az egész film. Még fiatal vagyok, de eléggé valószínű, hogy én tényleg aroace vagyok, és eléggé szörnyen érzem magam mert a családom soha nem fog így elfogadni, bár biztosan sejtik már ők is, hogy az vagyok. Mindenesetre örülök hogy még nem csesztetnek a párkapcsolattal állandóan, csak néha odavágják hogy nincs senkim.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!