Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek aromantikus?
Én nem vagyok romantikus lélek. Hogy jöttem rá? Nem kellett rájönnöm, mindig is tudtam. Sokszor kaptam vörös rózsát, meg voltam romantikus randin. Hogy mondod meg ilyenkor a partnerednek, hogy fú, de nyálas? Értékeltem, hogy fáradtak értem, kb. ennyi volt a reakcióm. Egy volt párom az egyik randin az ölébe kapott, virágszálamnak hívott és úgy vallott szerelmet. Úgy felröhögtem, hogy az orromon jött ki a csokis shake. Nem erre számított. Kedves srác volt pedig.
A férjemnek mindjárt az első randin (rózsával érkezett) elmondtam, hogy ne hozzon virágot, ne hintse tele rózsaszirmokkal a padlót, soha ne rakja körbe a fürdőkádat szívecske alakú mécsessel és ne hozzon szívecskés kispárnát, csokit, semmit. Ha romantikát akar, vigyen el kajálni valami olyan helyre, ahol nagyon jó a hamburger, vagy jöjjön el velem kerékpározni és próbálja meg tartani velem a tempót. Nem fog sikerülni, de a szándék a fontos. (Abban az időben még versenyszerűen kerékpároztam)
Amikor filmen zenében van valami nyálas és romantikus, akkor a lelkem egy eldugott része jelentkezik.
A valóságban meg sikítófrász kerülget tőle. Van ilyen.
5-ös válaszoló, imádlak :D ez a megfogalmazás..:D
amúgy hasonlóan vagyok én is; frászt kapok az ilyen közhelyes viràgothozok meg hasonló klisés cuccoktól, nyálas dumáktól. A kreativitàst kedvelem. 27/n
Mint az utolsó.
A bókokkal sem tudok mit kezdeni, mit várnak pirulgassak?
Párkapcsolat ugyan nem érdekel, de a könyvekben továbbra is odaig vagyok értük, olyan cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!