Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, a kémiai is megvan köztetek, tehát alapvetően vonzónak is tartod, akkor számítanak a nagyobb testi hibák?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 18:26
1/9 anonim válasza:
Nem. Amennyiben vonzónak tartom, akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Mint például konkrétan? Korod nemed..?
Amugy szerintem ez esetben egyáltalán nem számít...
3/9 A kérdező kommentje:
25/N
2019. febr. 3. 18:28
4/9 anonim válasza:
Megvan a kémia ruhában attól még lehet kiábrándító ruha nélkül.Attól függ mi az.
6/9 anonim válasza:
A kérdés az, mit takar szerinted a nagyobb testi hiba.
7/9 anonim válasza:
Előző
Írta a kérdező h meg van a kémia, és az összes többi. Arról még nem hallottál h a testi-hiba egyedivé teheti az embert és az lehet a szexepilje..?
Simán működik kérdező..
8/9 anonim válasza:
A kémia szexuális vonzalom,a szerelmesnek érzem magam meg akár mùlandó is lehet.A testi hiba egyedivé tehet,és illúziórombolóvá is válhat.Attól függ mi az és ki nézi.(4)
9/9 anonim válasza:
Nem tudom te konkrétan mire gondolsz.
Ha olyan dolog ami csak akkor derül ki ha lekerül a ruha, lehet lelombozó. De ha előtte ez ki van mondva, nem ott szembesülsz vele akkor működhet.
Az első nagy szerelem donga lábbal született. Feltünően sánta volt, véknyabb-kisebb-rövidebb volt az egyik lába. Persze ez látható volt az ismerkedéskor.
Ennek ellenére vagy ezzel együtt nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!