Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan ember, aki szó szerint belebetegedne abba, ha szerelem nélkül kellene élnie?
Nem, mivel elég sok magasztos dolog érdekel így ha úgy alakulna lelkileg-szellemileg az a vonal is ki tudna elégiteni...
Ezeket az őrületes vágyakat 20-on évesen már kiéltem, nem érdekel...
Utoljára olyan 20 évesen voltam szerelmes. Azóta nem volt. Voltak nők az életemben, de szerelem nem. Minden oké velem. A családomtól, barátaimtól elég szeretetet kapok és a nőknél is vagyok annyira jó, hogy a szexuális és fizikai intimitás iránti vágyaim hamar ki tudjam elégíteni.
25/F
Én voltam olyan hosszú kapcsolatban, ahol hiányzott a szerelem mindkettőnk részéről. Ami volt, az leginkább a testi vágynak, és a fellángolásnak volt a keveréke. Mára már látom mi a különbség. A testi vágy, a szenvedély önmagában egy semmi.. Ott kezdődik el valami, amikor a személy egyre fontosabb, érdekel, és ragaszkodást vált ki.
Kérdező, te mit értesz szerelem alatt, illetve te hogyan értelmezed ezt a dolgot?
Több szakember szerint a szerelem idővel mindenképpen veszít az intenzitásából, mivel a szervezet számára az ezzel járó dolgok nem sokáig tarthatóak. Magyarán előbb-utóbb ez alább kell hagyjon. Ekkor viszont úgymond szerelem nélkül folytatódik tovább, bár szerintem ilyenkor egy mély ragaszkodás betölti a heves érzelmek helyét, ami szerencsésebb, mert így tud az ember a hétköznapokban is használható lenni, és nem a másiktól függ a létezése lelkileg.
Nem tudom mennyire akarok észvesztően szerelmes lenni.... Viszont azt szeretném, hogy akivel összekötöm az életem, ott mindkettőnkben ragaszkodás legyen egymás iránt. Nekem két dolog fontos: az egyik az egymás személye mellett átélt nyugalom, a másik (meglepő módon) az öröm, hogy jó a másikkal lenni, érdekel hogy mi van vele, várom és tervezem a közös jövőt, vagy hogy például büszke vagyok rá. Emellett nem vagyunk frusztráltak, ha önálló hobbik vannak, így mindenki teszi a kedvtelését is, nem lógunk folyton egymáson. Ennyi kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat, mert nem lenne jó függeni egymástól ilyen szinten, meg kell is az élettér, és az önálló feltöltődés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!