Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha szerelmes az ember akkor nem tud enni napokig-hetekig vagy akár hónapokig?
Én is így voltam, állandóan rá gondoltam és nem érdekelt
hogy férjnél volt mert az érzéseknek nem lehet parancsolni.
A legnagyobb problémám az volt hogy nem lehet az enyém.
Munkámat és a barátokat elhanyagoltam gyakorlatilag idegroncs lettem. Öngyilkosságon is gondolkodtam egészen
addig míg meg nem ismertem a férjét.
Értelmes tanult(talán nagyon is) ember de amúgy nem százas a csóka. Legnagyobb bánatomra kiderült hogy a
csaj se az. Finoman szólva összeillenek.
Az én illúzióim viszont porba hulltak.
Lassan helyrejöttem és az idegnyugtatókat is kidobtam.
Ha bemész egy helyiségbe, a rengeteg illat/szag közül csak a legerősebbet, a legmeghatározóbbat érzed. Ha többféle mérgező vegyülettel kerülsz egy időben kapcsolatba, a májad csak a legerősebbel veszi fel a versenyt. És sorolhatnám napestig.
Ugyanígy van ez az ösztönök szintjén is. Amikor szerelmes az ember, a fajfenntartási ösztön minden mást háttérbe szorít, még a létfenntartási ösztönt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!