Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki házas, de vágyik a szerelemre, mert a párja iránt már nem érez így? Elfojtjátok ezt a vágyat, szenvedtek, vagy mi?
tuti leszavaznak de tökmindegy....
Pont egy házas nővel vagyok együtt akinek hasonlóak a problémái és vágyai....
Hogyne lenne.Nem hiszem,hogy egy emberöltő alatt csak egy embert szeretünk
Ha házasságban élsz,akkor pedig jó esetben el tudod fojtani a vágyaidat.El kell fojtani
Én is elváltam. Nem csak a szerelem hiánya miatt, hanem mert a szerelem helyén nem maradt semmi. Másfelé fejlődtünk.
Hiszek abban, hogy marha nagy munkával, ha mindkét fél dolgozik rajta, fenn lehet tartani a szerelmet, a vonzalmat egy életen át. "Kibírni", meg "elnyomni a hiányérzetet" nem vagyok hajlandó. Ha már nem jó azzal a másikkal, akkor én inkább lépek, semmint csak azért éljek együtt valakivel, mert egyszer valamikor egymást választottuk a múltban.
Miért vettél el egy olyan nőt, aki mellett nem vagy boldog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!