Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 128 kg-os lánynak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 128 kg-os lánynak lehet esélye egy kölcsönös szerelemre?

Figyelt kérdés
Kedves, diplomás lány vagyok, de túlsúllyal rendelkezem egy betegség miatt, lehet még esélyem a szerelemre...?
2018. márc. 11. 12:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Persze lehet, csak nyilván kisebb.
2018. márc. 11. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát énis kb annyi vagyok , nehéz az biztos , sok csalódás ért , volt hogy elfogytam nagyon akkor hirtelen más lett minden , úgyhogy sokat számít az biztos. Aztan sajnos vissza szedtem pár év alatt a kilókat , de megismekedtem a párommal aki igy szeret , már együtt élünk jegyben járunk , az esküvőt tervezzük , csak is amitt fogyozok most mert majd jövőre babát is szeretnek . Úgyhogy igen nehéz de nem reménytelen sőt :)
2018. márc. 11. 12:17
 3/13 anonim ***** válasza:
2018. márc. 11. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Gratulálok #3-as az értelmi szintedhez, ne zavarjon, hogy leírta a Kérdező, betegség miatt hízott el.Egy bunkó vagy.

Kérdező, szerintem van esélyed, miért ne lenne?

Rengeteg túlsúlyos emberrel találkoztam.már x éveim alatt, 99%-ban nem magányosan éltek, sőt sokan férjjel és családdal.

Aki a személyiségedbe fog beleszeretni, az abba, nem pedig a mérleg mutatójába.

Minden jót kívánok! :)

2018. márc. 11. 12:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Unokatesóm is 130kg körül van. Férje van meg két gyerekük, tervezik a harmadikat, szeretik egymást, nagyon jól megvannak. De neki olyan a személyisége, hogy könnyű megkedvelni, szeretik az emberek.

Én is 130kg körül vagyok, nekem soha nem lesz senkim. Nem vagyok olyan személyiség akit hosszútávon el lehet viselni.

2018. márc. 11. 12:42
 6/13 A kérdező kommentje:

A kedves, bátorító hozzászólásokat köszönöm, a 3-ast töröltettem a moderátorral...

A többieknek köszönöm...

2018. márc. 11. 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Esély kisebb, de van:))

A barátom, egy úgymond manöken típusú nőtől vált el és egy olyan 140 kilós nővel már évek óta sokkal boldogabb.

Van még két barátom, akik a 100 kiló körüli nőket részesítik előnybe. Én, simán látod esélyt boldog párkapcsolatra.

2018. márc. 11. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Biztos férfiak között is van hasonló, vele még nem is feszélyeznétek egymást.
2018. márc. 11. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
95%
44% Neked mi az Isten bajod van? Miért kell rugdosni egy amúgy is elkeseredett embert? Takarodjál, inkább segíts a szüleidnek a ház körül.
2018. márc. 11. 14:51
 10/13 A kérdező kommentje:
10-es nagyon köszi
2018. márc. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!