Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem a szituációt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a szituációt?

Figyelt kérdés
Nagyjából 1 éve ismerjük egymást,nem vagyunk szoros kapcsolatban,a baráti körünk azonos így együtt megyünk erre-arra, ilyenkor mindig egymás közelében vagyunk és szoktunk néha üzenetben is beszélgetni. Megismerkedésünk elején érezni lehetett,hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,azonban ő akkor kapcsolatban volt,így nem lett belőle semmi. Azóta szétmentek,nekem meg még mindig nagyon tetszik. Ha üzenetben beszélünk mindig elvagyunk,azonban max pár napig ír vissza,utána el sem olvassa,de közben lájkolgatja a dolgaimat még akkor is ha nem ír vissza. Ha társásággal találkozunk akkor is ugyanúgy egymás közelében vagyunk,de ez nekem nagyon olyan mintha csak szórakozna. Terveztem elhívni találkozni kettesben,de mivel nem találkozunk most egy darabig a társasággal, így csak üzenetben tudnám,azonban megint pár napja nem válaszol,így nem szeretnék újból írni neki,mert lehet nem is akar semmit. De közben meg kétértelmű dolgokat mond,így teljesen káosz van a fejemben. Vajon ez most mi lehet?
2019. jún. 3. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozik veled, élvezi, hogy összezavar.
2019. jún. 3. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy bejössz neki, de te mégsem kezdeményezel és/vagy nem viszonzod a jeleket.
2019. jún. 4. 04:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem,azonban ha így lenne akkor gondolom válaszolna az üzenetre és érdeklődne felőlem,mert tudja,hogy mostanában volt egy fontos vizsgám stb. tehát lenne is miről érdeklődnie, de nem teszi én meg nem szeretném zaklatni.
2019. jún. 5. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

3: Sok nő van, akinek ez nem elég. Azt tudják csak számításba venni, aki kerek perec megmondta nekik, hogy szeretne a párjuk lenni. Akkor elgondolkoznak és válaszolnak.

Az ilyen udvarlósabb lányoknak is több jelre és több ingerre van szükségük, hogy legyen mit viszonozni.

2019. jún. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!