Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te hogyan viselnél egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan viselnél egy ilyen szituációt?

Figyelt kérdés
Ha megismerkedsz valakivel, nagy szerelem, felhőtlen boldogság, amíg azt mondja, be akar mutatni a gyerekkora óta legjobb (gyakorlatilag egyetlen igazi) barátjának és annak a feleségének. Aki az ő excsaja... miután ők szakítottak, a csaj összejött ezzel a haverral, szóval rendszeresen összejárnak hármasban, "muszáj" beilleszkedned, mert különben nélküled fognak eljárkálni. Hab a tortán, hogy azok ketten igazán gazdagok, míg ti ketten kifejezetten csórók, nesze, érezd jól magad a párod hercegnő módjára kinéző és viselkedő exével. Komolyan, hogy lehet ezt "lenyelni"?
2016. febr. 18. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szarkasztikus humorral, és az általános leszrom attitűddel, amit már magas szintre fejlesztettem az évek során.
2016. febr. 18. 00:08
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Next boyfriend.

Én ebbe a szituba nem mennék bele. Érdekes egy társaság.

2016. febr. 18. 00:17
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Csatlakozom az elsohoz
2016. febr. 18. 00:20
 4/12 anonim válasza:
sztem kuka a pasas.
2016. febr. 18. 00:21
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Sehogyan, én dobnám a pasit, nekem olyan társaságra nincs szükségem, ahol kényszerből kell jópofizni a párom exével. Na, ebből nem kérek!!
2016. febr. 18. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

En is kirugnam az ilyen pasit. Meg most azonnsl.

N

2016. febr. 18. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem sz.ja le? Ki kinek az exe, meg ilyen hülyeség, jesszus... Ha nem akarsz nem mész velük, ennyi, de hogy ezért dobni valakit akivel amúgy jól elvagy...

Normálisan szétmentek gondolom nem haraggal, ez lenne a normális és nem az hogy a szakítás után az emberek a párjukat legszivesebben holtan látnák...

2016. febr. 18. 01:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lenyelni? Mit, Drága?

Veled van a pasi, az exnek is FÉRJE van. Kérdés WTF?

Ennyire hülye itt mindenki????

2016. febr. 18. 02:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szimpi, nem járnék oda, ennyi. Előtte természetesen megbizonyosodék arról is, hogy az ex tényleg ex-e, nem ilyen felmelegített kúrópartner, ha nincs ott a férje.
2016. febr. 18. 05:52
 10/12 Költőnő? ***** válasza:

Semmit nem kell lenyelni. Az, hogy ő kivel bandázik, az ő dolga. Ha ez történetesen az ex, hát akkor az. Mki boldog párkapcsolatban él azóta, hol itt a para? Gazdagság vs csóróság. Hát erről még aztán igazán nem tehet senki, de ha ők hárman olyan jó barátok; exék nem hiszem h úgy felvágnának a pénzükkel. Meglehetősen komplexusos vagy és gyerekesen gondolkozol.

Már el is döntötted h ők az újgazdag s..gfejek, az ex meg titokban biztos még a szerelmedre vágyakozik. Nőjj fel.

2016. febr. 18. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!