Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátnőm legjobb barátnőjébe, hogyan tudnám a legkevesebb fájdalmat okozni a feleknek és megoldani ezt a szituációt?
Felejtsd el. Maximum a szakitas utan sok idovel lehetne probalkozni, de addigra meg siman talalsz mast is.
Vagy szakitotok, szexeltek a baratnovel titokban ami soha nem derul ki es nem is lesz belole komolyabb.
Ha jó barátok, úgysem fog veled összejönni (legalábbis én nem jönnék össze a barátnőim exeivel, vagyok annyira tapintatos).
A legjobb, ha szakítasz a mostanival és nem nyitsz a másik felé, hanem elfelejted mindkettőt.
22/L
Ne az erkölcstelenséget támogassuk kedves 1.
2-essel értek egyet!
Jó kérdés, pont elméleti szinten én is elgondolkodtam ilyen szitun a minap.
Hát elég cinkes lenne szakítani és összejönni a párod barátnőjével.
Én is max annyit tennék, hogy szakítanék, és ha az érzés tényleg kölcsönös és ritka stb., akkor elkezdenék több időt tölteni vele, hogy megismerjem még jobban.
Összejönni semmiképp nem jönnék vele egyből: egyrészt tényleg gáz szitu egyből a régiből ki, és a haverral kapcsolatot kezdeni...
És ezt szerintem a másik fél is teljesen megérti.
Aztán szép lassan haladva randik, ( amit nyilván senkinek nem köttök az orrára..) és ha pár hónap múlva is úgy érzitek, hogy ez szerelem és megéri a párkapcsolatot, na akkor.
Mellesleg nyilván valószínűleg szakítanod kéne, ha már a fenti részeket megfogalmaztad.
Szakíts a lánnyal, de ne azért, hogy összegyere a másikkal.
Mellesleg nekem a barátnőm pasija-exe lenne az utolsó, akire férfiként néznék... ezek után meg pláne.
Fontosabb a barátságunk, mint egy aktuális -szó szerint- farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!