Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ismeritek a szituációt, mikor (többi lent)?
Vigyázni, hogy ne szűnjön meg teljesen a kommunikáció. Ne legyen az, hogy túl keveset veszéltek és eltávolodjatok egymástól..
Viszont a rózsaszín köd elmúlása után ez normális, szerintem.
Nem fordult meg velem elo, sot...miutan kialakult a szerelem, meg kozelebb kerultunk egymashoz.
Minden kapcsolatban eljott az az ido, ami most nalatok, de ez nagyon nem akkor volt, amikor kvazi a "szerelmunk csucsan" voltunk.
Nem volt még ilyen. Én mindig tartalomra alapoztam a kapcsolataimat, nem elsősorban vonzalomra. Az is volt, nagyon is, de a legjobb barátom volt mindig az aktuális szerelmem. Ennek ellenére mi is szétszeretkeztük az agyunkat, eleinte nem telt el nap enélkül. Viszont utána visszatértünk a mi kis közös témáinkhoz és poénjainkhoz és ment minden tovább a következő szexig.:D
Akkor volt ilyesmi, hogy a szeretlek után kezdett ellaposodni a dolog, mikor még tinikoromban random választottam magamnak párt, aki épp tetszett. Ott tényleg az volt, hogy csókolóztunk (hol volt akkor még a szex!), megvolt a szeretlek, aztán életcél beteljesítve, sakk-matt. És mi a fenét kezdjek vele, mert vonzani vonz, aranyos is, de... De mit mondhatok neki, ami érdekli, vagy mi legyen ezen kívül... Akkoriban még a szexuális dolog volt a legizgalmasabb, amit egymással tudtunk kezdeni...:D Már másképp néz ki nálam egy kapcsolat, szinte az első pillanattól futnak közös tervek, közös projektek, közös bakancslista. Azzal le sem állok, akiben ennyire nem találom meg a világom már.:) Online meg sosem beszélgettünk hű, de sokat, az első csókig legfeljebb. Utána csak debil mémeket meg videókat küldözgettünk, meg megbeszéltük a következő találkánkat és ennyi. Én örültem is neki, hogy megvolt a magunk kis élete egymáson kívül is, és nem lógtunk még a neten keresztül is egymás nyakán. Egy idő után bosszantó, hogy nem jut semmi másra időd meg energiád... Az sem állapot, ha már elmúltál 15 és vannak kötelességeid és rendszeresen végzendő dolgok (tanulás, meló, edzés, gyakorlás...).
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!