Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ismeritek a szituációt, mikor (többi lent)?
Figyelt kérdés
..mikor már pár hónapja együtt vagytok, már szétszexeltétek az agyatokat, az együttlétek egyre romantikusabbá válnak, elhagyja a szátokat először a szó 'SZERETLEK'..ő is szeret..minden kimondva, szexuális igények kiélve éés..hirtelen kevesebb lesz a kommunikáció ezáltal mikor nem vagytok együtt. Ti ezt hogy kezelitek?2017. aug. 26. 22:29
11/13 A kérdező kommentje:
10: 😏 Most komolyan engem osztasz az életről, kislány? Voltam én is 21, még nagyon sok mindent nem tudsz a 'tudatos párválasztásról' maradjunk annyiban. Azért mert elkezdtél dolgozni, meg kiestél otthonról az nem azt jelenti hogy tudnád ki hoz 'nevetséges döntéseket' és ki nem. Eleve azt hogy mi a 'nevetséges döntés' mások párválasztásánál, annak nem te vagy a fokmérője.
2017. aug. 27. 20:06
12/13 anonim válasza:
Nyugi, ezen nem kell bepánikolni. Ez nálam is igy van. Eleinte mindkét fél produkálja magát, imponálni akar, szórakoztatni a másikat. Egy idő után (nálunk egy év) már senki nem érzi szükségesnek hogy folyamatosan kommunikáljon. Egyrészt: sok esetben kitaláljuk egymás gondolatait, tudjuk a másik mit szeretne, másrészt: ha együtt vagyunk sokszor a csend is nagyon jólesik, nincs szükség szavakra.
13/13 anonim válasza:
Még egy dolog: a probléma ott kezdődik ha a kommunikáció hiánya kezd kínossá válni, vagy van valami/valaki a háttérben ami okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!