Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiába van új még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába van új még mindig rettenetesen fáj, hogy engedjem el?

Figyelt kérdés
Valahogy még mindig nem tudom elengedni, szeretném a figyelmét, annyira nehéz elfogadni, hogy már nem vagyok neki többé fontos, holott régen a legfontosabb voltam. Utálom magam ezért, hogy engedjem el?
2019. jún. 2. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vajon az új személyt szívből szereted?

Hogy történt a szakítás?

2019. jún. 2. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Sok ember volt ilyenbe, és még lesz is. Majd az idő megoldja. Amúgy nem vagy normális. Minek ugrasz bele egy kapcsolatba, ha nem vagy túl az előzőn?
2019. jún. 2. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Kezdésnek engedd el a szerencsétlen pótlékot.
2019. jún. 2. 12:50
 4/7 lilla64 ***** válasza:

Nem kellett volna belemenjél egy új kapcsolatba amig nem vagy túl a régin,mert ez igy mindkettőtöknek rossz.

Az idő majd mindent elrendez,de próbáld meg,hogy ne találkozz az exel.

2019. jún. 2. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából azt hittem túlvagoyk és megoldódott, most valami történt bennem az elmúlt egy hétben, eddig rendben volt minden. Folytattam a felújítást, amit vele kezdtem el, és olyan szinten visszarántott, hogy nem is hiszem el. Nagoyn megijedtem tőle, hogy akkor most mi a helyzet? Miért ez az óriási hiány, ha eddig jó lvoltam?
2019. jún. 2. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert belül nem vagy túl, csak el akartad hitetni magaddal, de ez nem így megy. Mikor lett vége és mennyi időt voltál egyedül?
2019. jún. 2. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szereted még szerezd vissza
2019. jún. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!