Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet 1kapcsolat egy gyönyörű, kellemes kisugárzású, jó lelkű 29eves hölgy es 1csunyacska, kopaszodó, ám jó lelkű 45eves férfi között?
Komoly a kérdés? Ne haragudj, de megnevettettél! "egy gyönyörű, kellemes kisugárzású, jó lelkű 29eves hölgy es 1csunyacska, kopaszodó"
A lényeg hogy van önbizalmad és tisztában vagy az adottságaiddal. Cukor egy nő lehetsz, azt viszont nem tudom hogy működhet e kapcsolat egy gyönyörű és csúnya ember között. :)
Miert ne? Az a lényeg hogy a nő hogy lát téged!!
A gyönyörű is meg a csúnya is relatív fogalom.... a páromat se látta mindenki helyesnek pedig sztem nagyon is az volt, engem meg a párom tart gyönyörűnek mig sztem csak átlagos vagyok....
Leírom az én sztorimat. 26 voltam, mikor megismertem a mostani páromaz, igaz ő 38 éves volt akkor. Munkatársak voltunk, elég sokat lógtunk együtt. Kevés idő elteltével meg is találtuk a közös hangot ami nem a munkáról szólt. Ő már akkor sem számított "menőnek", mert elkezdett kopaszodni, nem volt minden nő álma az enyhe túlsúlyával és sokszor komolytalan volt. A mai napig nem tudom, mi volt az a dolog, amiért beleszerettem, de megmagyarázhatatlanul vonzódtam hozzá és pár hét után össze is jöttünk. Ő nagyon zavarban volt sokáig, mert szégyellte a testét, de engem valahogy nem zavart az, ami őt igen, úgy rá voltam tapadva, persze ez kölcsönös volt. A kapcsolatunk mélyülésével szerencsére elhitte, hogy nekem tényleg ő kell és immár 5 éve vagyunk együtt. 2 éve össze is házasodtunk, eddig minden szuper.
És nálam nem lehet azt mondani, hogy a pénze fogott meg, hiszen ugyanannyit keresünk 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!