Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet 1kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet 1kapcsolat egy gyönyörű, kellemes kisugárzású, jó lelkű 29eves hölgy es 1csunyacska, kopaszodó, ám jó lelkű 45eves férfi között?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 10:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szépség és a szörnyeteg ha a külsőt nézzük?
2019. máj. 9. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Van az a pénz, igen.
2019. máj. 9. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy darabig biztos.
2019. máj. 9. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

Komoly a kérdés? Ne haragudj, de megnevettettél! "egy gyönyörű, kellemes kisugárzású, jó lelkű 29eves hölgy es 1csunyacska, kopaszodó"

A lényeg hogy van önbizalmad és tisztában vagy az adottságaiddal. Cukor egy nő lehetsz, azt viszont nem tudom hogy működhet e kapcsolat egy gyönyörű és csúnya ember között. :)

2019. máj. 9. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 a kérdés kiírója gyanítom a férfi...
2019. máj. 9. 11:00
 6/11 A kérdező kommentje:
A 45é pasi vagyok
2019. máj. 9. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Érdeklődd meg a nőnél... Mi honnan tudjuk? Nem a külső lesz itt a gond szerintem.
2019. máj. 9. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

Miert ne? Az a lényeg hogy a nő hogy lát téged!!

A gyönyörű is meg a csúnya is relatív fogalom.... a páromat se látta mindenki helyesnek pedig sztem nagyon is az volt, engem meg a párom tart gyönyörűnek mig sztem csak átlagos vagyok....

2019. máj. 9. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá elég pénzed bármi lehet! Csak azon múlik!
2019. máj. 9. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Leírom az én sztorimat. 26 voltam, mikor megismertem a mostani páromaz, igaz ő 38 éves volt akkor. Munkatársak voltunk, elég sokat lógtunk együtt. Kevés idő elteltével meg is találtuk a közös hangot ami nem a munkáról szólt. Ő már akkor sem számított "menőnek", mert elkezdett kopaszodni, nem volt minden nő álma az enyhe túlsúlyával és sokszor komolytalan volt. A mai napig nem tudom, mi volt az a dolog, amiért beleszerettem, de megmagyarázhatatlanul vonzódtam hozzá és pár hét után össze is jöttünk. Ő nagyon zavarban volt sokáig, mert szégyellte a testét, de engem valahogy nem zavart az, ami őt igen, úgy rá voltam tapadva, persze ez kölcsönös volt. A kapcsolatunk mélyülésével szerencsére elhitte, hogy nekem tényleg ő kell és immár 5 éve vagyunk együtt. 2 éve össze is házasodtunk, eddig minden szuper.

És nálam nem lehet azt mondani, hogy a pénze fogott meg, hiszen ugyanannyit keresünk 🙂

2019. máj. 10. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!