Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi a véleményetek rólam?
Igazság szerint bárki válaszolhat.
Bele is vágok a közepébe: Szóval az van, hogy gyűlölöm a denevéreket, a macskákat és a lovakat, de imádom zsiráfokat.
Mindig is így volt, már óvodában komoly perpatvart csaptam amikor Csabika kapta a zsiráfot mint jelet. ÉN AKARTAM A KIB****TT ZSIRÁFOT!!! Azonban már akkor megtanultam, hogy az ember nem kaphat meg mindent amit akar, mert amikor szóvá tettem az óvónéni kimosta a számat szappannal.
No a komoly vonzalmam a csodálatos és gyönyörű zsiráfok iránt nem lankadt később sem, komoly rendezett figyelemmel és önuralommal gyűjtögettem a zsiráfos tárgyakat: zsiráfos pizsama, terítő, szalvéta, falióra, pulcsi, még a wc papír tartóm is egy zsiráf. Aki nem hiszi (Ebay-ről vettem):
Nagyon szeretem a zsiráfokat, gyönyörű teremtések, hosszú a nyakuk és szép foltosak. Nagyon okos a tekintetük és nagyon okosan képesek futkározni Afrika sztyeppéin. Csodálatos ahogy párzanak, ahogy esznek, ahogy alszanak és ahogy lélegzenek. Az is csodálatos amikor a hímek küzdenek és egymás burájával próbálják egymást agyonverni.
Ahogy étkeznek és lelegelnek mindent amit csak elérnek egyszerűen zseniális. Egyik álmom, hogy egy zsiráfon üldögélek és vágtatunk a naplementébe. ANNYIRA SZERETNÉM ŐKET ÖLELNI, CSÓKOLNI, SIMOGATNI, VAKARÁSZNI, NYALOGATNI.
Gondolom sokan azt hiszik mostanra, hogy szexuálisan is vonzódom ezekhez a tökéletes lényekhez, de el kell keserítselek titeket, mert nem így van.
Viszont a kérdésem az volna, hogy hölgyeim összejönnétek egy olyan férfival aki az átlagnál jobban kedveli a zsiráfokat ?
P.S.
Annyit kérnék hogy ne legyetek velem nagyon kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!