Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit gondoltok rólam? Hogyan értékelnétek egy tízes skálán? (Képekkel)
2012. aug. 6. 16:54
1/35 anonim válasza:
Nekem tetszel, főleg az utolsón. 10/erős 8. Tetszik a mosolyod:-)
3/35 anonim válasza:
Ne haragudj de nekem ez egy 3.5 :(
ajánlom hogy növessy egy kis borostát az férfiasabbá tesz! :)
5/35 A kérdező kommentje:
Csak őszintén! A negatív kritikát is elfogadom.
2012. aug. 6. 16:58
6/35 anonim válasza:
biztos fiatalka vagy még,de jó alapanyag. tuti pasi lesz belőled
7/35 anonim válasza:
nagyon aranyos vagy!:D az első és utolsó képen 8-as vagy a 2.on 9-es , élőben kitudja milyen lehetsz:)
8/35 anonim válasza:
szerintem nincs veled semmi gond, helyes vagy.
9/35 anonim válasza:
gyúrjál, mert gizda vagy, mint egy kisfiú
10/35 anonim válasza:
Én ugyan a nagydarab, szőrös, rocker fazonokat csípem, de így is erős hetes minimum, inkább nyolcas.
Aranyos (vonzó) mosolyod van, és úgy tűnik, jó értelemben normális, egyszerű srác vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!