Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit gondoltok rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit gondoltok rólam? Hogyan értékelnétek egy tízes skálán? (Képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 6. 16:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
elég vékonynak tűnsz, meg eléggé anyuci kedvencének .Szerintem próbálj hízni és egy kicsit gyúrni,nem olyan hú de nazyon kigyúrtra csak olyan egészségesen kigyúrtra:-) Így most 10/7 :-)
2012. aug. 6. 17:01
 12/35 anonim ***** válasza:
Lányok, ti őszinték vagytok most? :)
2012. aug. 6. 17:02
 13/35 anonim ***** válasza:
4 pont
2012. aug. 6. 17:05
 14/35 anonim ***** válasza:

Én igen (10-es).

Anonim oldalon nincs sok értelme hazudni, és Teréz anya se vagyok, hogy kedvességből növeljem bárki önbizalmát is. Simán meg szoktam írni, ha valaki nem tetszik.

2012. aug. 6. 17:05
 15/35 anonim ***** válasza:
Mellesleg, az, hogy hány pontra értékelünk valakit, nem feltétlen van összefüggésben azzal, hogy össze is jönnénk-e vele, ugyanis ahhoz a külső csak egy a sok szempont közül.
2012. aug. 6. 17:06
 16/35 anonim ***** válasza:
első kép gáz, második egész jó, harmadikon átlagos vagy.
2012. aug. 6. 17:10
 17/35 anonim ***** válasza:

nálad én tuti szebb vagyok xD bocs

F18

2012. aug. 6. 17:25
 18/35 anonim ***** válasza:
5.
2012. aug. 6. 17:29
 19/35 A kérdező kommentje:
Adam Blade @ Ez lehetséges! Bár nekem nem is célom "szépnek" lenni. Pusztán kíváncsi voltam, hogy a jelenlegi külsőmről mit gondolnak a nők.
2012. aug. 6. 17:35
 20/35 anonim ***** válasza:

10/3 jóindulattal..

Azért, mert vékony vagy, mert fiatal, mert férfiatlan, mert nem érzem, hogy képes lennél akár egy lánytól is megvédeni. Indokolatlannak érzem, hogy van olyanod, amit lányba rakhatsz.. ÉS ez nem bántásként mondtam. Mert az összes girhes gyerekről ezt gondolom. Sajnálom, mert nem tehetsz róla.

19/L

2012. aug. 6. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!