Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolatban élők! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Milyen gyakran váltotok üzenetet a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez sok, vagy kevés?

Aki jelenleg nem él távkapcsolatban, vagy nincs is kapcsolata, annak a véleményére nem vagyok kíváncsi. Kösz.

2019. ápr. 12. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban a párommal. Mi minden nap beszélgettünk, főleg skype-on egy megbeszélt időpontban, videóchat. A nap többi részében, amikor kedvünk volt írtunk egymásnak fb-on, vagy néha volt telefonhívás is. Heti egyszer a két város között félúton taliztunk, amikor mind a kettőnknek jó volt akkor egymásnál.

1 év és 4 hónapja együtt élünk, ő költözött az én városomba.

2019. ápr. 12. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

180km, én a suliban tudok telózni ő is a munkahelyén szal így egész nap beszélünk,ha úgy vesszük,vagy hogy 15 percet egyfolytában,aztán dolgunk akadt és csak 1-1,5 órával később válaszolunk,de egész nap beszélünk. Délután kb félegy óra teló, utána is írogatunk egymásnak elalvásig.

Nekem ez így tökéletes,mert tényleg eglsznap beszélünk de nem nonstop chatelés, hogy félpercenként jönnek folyton a válaszok.

2019. ápr. 12. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

80 km. Két éve vagyunk együtt. Nálunk ez attól függ, hogy kinek mikor van ideje. Ha esetleg csak este tudunk beszélni, akkor sincs ebből gond.

Most fogunk összeköltözni, így ebből már annyi ügyet sem csinálunk, mint eddig :)

2019. ápr. 12. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Közöttünk 1500km volt és 3 évig éltünk távkapcsolatban. Naponta beszéltünk, kivétel nélkül. Nem tartottuk ezt soknak, mert miért is lenne, szeretjük egymás társaságát.
2019. ápr. 12. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1400km 9honapig, minden nap cset, gyakran skype, amikor tudtunk talalkoztunk. Igenyunk volt ra.H ez masnak sok v keves nem tudom.
2019. ápr. 12. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
1-2 naponta de nem minden nap pár sor messengeren, általában este plusz hétvégén néhány óra videotelefonálás. Ez így se nem kevés, se nem sok, pont jó.
2019. ápr. 12. 10:18
 7/7 anonim válasza:

1700 km-re lakik a parom, mindennap messengeren beszelgetunk, neha facetimeolunk

Egyaltalan nem sok, nem vagyunk egymas arcaban folyamatosan, ha o bulizik bekenhagyom, ha en o, szerintem mi eleget beszelgetunk

2019. ápr. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!