Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élök, mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élök, mennyit beszéltek egy nap a szerelmetekkel, és milyen formában?

Figyelt kérdés

Amikor külön vagyunk, valahogy nem érzem,hogy együtt lennénk.

Az érzések szinte teljesen hiányoznak a beszélgetéseinkböl.

Ez nálatok is igy van?

2013. aug. 28. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jól érzed! Ha külön vagytok, akkor nem vagytok együtt! :D

Mi általában 2x beszélünk telón/nap és este chat 1-2 óra.

Hetente 1-2 alkalommal személyesen is összejövünk. 4 éve tart.

2013. aug. 28. 21:23
 2/3 anonim válasza:
nap osszes szakaszaban vele beszelek cseten. mikir felkelek irokneki, mikor o kel fel ir nekem. ugy beszelgetunk,mintha egymas mellett lennenk:) a telefonalasra nincs nagyon lehwtosegunk, mert naluk altalab nincs terero. de megejtjuk a telefonos neszelgetest legalabb let vagy harom naponta. az erzelmek egyaltalan nem hianyoznak. van, hogy reggel egy oriasi regennyel var, amiben leirja hogy mennyire szeret, sosem akar elvesziteni stb. 2 es fel eve egyutt vagyunk. nagyon szeretem , komolyak a szandekaink, ahhoz kepest pedig fiatalok vagyunk:) en vagyok 20eves o21 :) a gyengebbik nemhez tartozom :)
2013. aug. 28. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

ha otthon vagyunk mindketten, szinte egsz nap beszélünk chaten, reggeltől estig. Ha pedig valamelyikünk nincs netközelben, telefonon beszélünk vagy SMS-t írunk. Az érzések pedig mindig benne vannak a beszélgetésekben, nagyon szeretjük egymást, és ezt mindig ki is mutatjuk.:)

Csak a beszélgetésekből hiányoznak az érzések, vagy a kapcsolatotokból is? Mikor vele vagy akkor is azt érzed vagy csak hogyha nem vagytok egymás mellett? Szerintem beszéld meg vele hogy már nem olyan mint régen, stb.. Ha igazán szeret, megérti, és megpróbáltok rajta változtatni.:) sok sikert

2013. aug. 29. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!