Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erdemes elmondani ha beleszerettel az ellenkezo nemu baratodba?
Hogy vezetnetek fel a dolgot? Ovatosan szeretnem talalni.
Mit erdemes kerdezni amibol lehet sejteni h o is tobbet erez? Milyen temakat lehet felhozni elotte amibol kiderulhet? Vagy inkabb jobb ha szimplan elmondom az igazat?
A végeredmény ugyanaz! Akárhogy is teszed.
mond lazán: "Baz**dmeg szerelmes vagyok beléd"
Nem tudom milyen a kapcsolatotok. Viszont tényleg jobb lesz ha elmondod. Persze vedd figyelembe lehetséges, hogy elveszíted.
Viszont, ha magadban tartod a szívedet szétmarja az, ha egy másik fiúval/lánmyal látod.
Szóval, én azt javaslom, hogy óvatosan esetleg puhatolózóan. Használd a mi lenne ha szavakat. :) Sok sikert! :)
szerintem ne mondd el nyíltan, hanem próbálj flörtölni, utalgatni.
akkor még esélyed is lenne, hogy legyen belőle valami.
Szerintem jobb ha elmondod.
Ugyanis a dolognak 3 kimenetele lehet.
-elmondod neki, neki is bejössz, összejöttök
-elmondod neki, nem jössz be neki, szétválnak útjaitok.
-nem mondod el neki/csak flörtölgetsz és a barátja maradsz, mert bizonytalan vagy, és végig nezed, ahogy összejön valakivel.
Szóval szerintem az első 2 a járható út.
Ugye tudod, hogy sz ellenkező nemű baráttal azért vagytok barátok, mert eddig egyikötök sem gondolt többként a másikra.
Az esetek 99%-ban ez csak benned változott meg, a másik továbbra is a kedves, jó fej embert fogja látni benned, akivel jó dumálni, de több nem kell belőle.
Ha másként lenne, akkor a csaj barátod már jó ideje a jobbik ruhájában illegetné magát előtted, hátha eszreveszed, a férfi barátod meg régen randira hívott volna, és nem csak barátként élnék az életük.
Miből láttam volna?
Mi van ha mind a két félnek az elejétől kezdve több volt a célja csak még senki nem mondta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!