Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csaj! Régóta ismersz valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj! Régóta ismersz valakit, akibe komolyan beleszerettél, de nagyon lassan alakulnak a dolgok. Ekkor közbelép egy lényegre törő, jó pasi, aki bejön, és bepróbálkozik nálad. Hogyan döntesz?

Figyelt kérdés

Az előbbihez komoly érzelmeid kapcsolódnak, de ez régóta van így, és bár látod, hogy kölcsönös a szimpátia (és egyben kisebb egymásra haragudás is van), nem igazán sikerül előre lépni vele. A másikkal kapcsolatban semmilyen érzelmeid nincsenek, nem is ismered igazán, de egyelőre nagyon tetszik, és ő legalább meglépte a komolyabb lépést.

Mit tennél? Elmész az újonnan jött pasival randizni, és esetleg összejössz vele, vagy inkább lekoptatod, és továbbra is kitartasz amellett, hogy azzal sikerüljön összejönnöd, akibe már rég beleszerettél?

2016. máj. 29. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet direktben elbeszélgetnék a régi pasival. Nálam volt már hasonló, tisztáztuk, hogy ki mit gondol és érez. Azóta is remek a viszonyunk. Ha valami billen, teljesen őszintén tudjuk megbeszélni.
2016. máj. 29. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy néznek ki?
2016. máj. 29. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Időmet nem pazarolnám,feleslegesen olyan emberért,akit nem szeretek
2016. máj. 29. 14:24
 4/10 A kérdező kommentje:

- Az előbbinek nagyon jó belső tulajdonságai vannak, emiatt vannak az érzelmek.

- Arcra egyformán nagyon jók, karrier szempontjából szintén.

- Az utóbbinak jobb a testalkata, viszont a belső tulajdonságait még nem tudni annyira, és nem valószínű, hogy e téren felér az előbbivel. De legalább ő kezdeményezett.

2016. máj. 29. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szeretem az elsőt,akkor a másodiknak semmi esélye.
2016. máj. 29. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
De mit tett,milyen lépéseket tett a második?
2016. máj. 29. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha szereted az elsőt,akkor szépen lépsz,és megbeszéled vele,még ma..
2016. máj. 29. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Az új. Nem felejtem el a régit, de belefáradtam abba, hogy egyszer így egyszer úgy gondolja. Megérdemlek egy normális életet egy újjal. Ha a régi utána össze szedné magát, na akkor nem tudom, akkor sakk-matt. Azt választom, amelyikre jobban fel tudok nézni, amelyiket megszeretem.
2016. máj. 29. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
"akibe komolyan beleszerettél", számomra itt benne is van a válasz a kérdésben. Ha valakibe beleszerettem, akkor csak ő érdekel.
2016. máj. 30. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha valakivel nem igazán sikerül előre lépni, akkor megette a fene. Ez egy önsorsrontó ragaszkodás, aminek az én értelmezésemben nem sok köze van a szerelemhez.

A másodikkal nem tudnék mit kezdeni, ha nem mozdul meg bennem semmi.

Keresnék egy harmadikat, akivel minden működik. (Ja, most jut eszembe: nem így tennék, hanem így tettem!)

2016. máj. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!