Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön, ha egy pasi MMA-zik?
Mi pontosan az az MMA?
Ketrecharc? :D
Én sem örülnék neki:/
Nem szeretnéd elmondani, hogy mi olyan jó abban, hogy teljesen szétverten, véresen keveredsz haza?
Én örülnék, ha a barátom sportolna, lényegtelen, hogy mit.
Egyébként én is el akarom kezdeni az MMA-t, de a barátom nagyon nem akarja. :D
1es vagyok
Meg mindig nem igazan ertem...
Akkor mma=box szeru valami harci mod?
Rakerestem nem sok mindent irtak rola:/
Engem nem zavarna...amugy meg ismerek olyat aki boxol es kb sosincs szetverve az arca, max neha egy monokli:)
20/L
Dehogy gaz! En is mma-zok. A szetvert fej: edzesen vigyazunk egymasra. A versenyen meg mondig a szabalyoktol fugg, mit lehet. Amugy meg, ha Te bevallalod sz orrtorest stb, mi koze hozza a bnodnek?? Neki faj talan?
N
engem nem zavarna, de persze aggódnék minden meccs előtt/közben. ha el tudja viselni a pasi hogy néha megemlítem neki (mert csak emberek vagyunk, és ha tudom is hogy neki ez a jó, jó benne, ezt szereti, azért csak zavarna hogy 'bántják' a barátom :D) akkor simán működhetne.
bár ha a sok edzés miatt nem maradna ideje rám, na azt nem tolerálnám :D
Nekem se volt soha szétverve az arcom (kivéve amikor eltört az orrom)
Amúgy kevert harcművészet néhány alap szabállyal de ezt a kérdező megmondja én annyira nem ismerem.
De a küzdősportokban mindig volt es van valami szép amit szavakkal nem lehet leírni :D mikor veszed fel a kesztyűt vagy mikor véresen leveszed majd osszeesel olyat bunyoztatok és utanna kezet ráztok. Sajnos igen nem sok mindenki kedveli de szerintem vannak olyan lányok akinek kifejezetten tetszik például volt barátnőm imádta a meccseimet, no persze nem azt a részét amikor kalapáltak.
Abba ne hagyd :D sok sikert ebben a sportban hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!