Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lettek nagy igényeik a lányoknak?
Hallani h egyre nagyobb igényeik vannak. Állítólag még egy gnómfejű is jóképű gazdag csávot akar, az átlag szoba sem jöhet.
Mitől van ez? Nem képzelnek kicsit sokat, ha valóban igy van?
Mindenkinek vannak igényei. Attól mert ronda nem köteles olyannal járnia aki nem tetszik neki. Tehát vagy vár egy jóképüre akinek viszont tetszik vagy egyedül marad.
De én is inkább egyedül maradnék minthogy olyannal legyek aki nem is tetszik.
Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Ez van,túl nagy teret engedtünk nekik,most ihatjuk a levét..
A Szaúdiak csinálják jól,Európa példát vehetne..
Az okát megtalálod a link alatt... :D
Viccet félretéve... NEM TUDOM! Egyébként meg nem csak a nők igényei nőttek meg a férfiakkal szemben, hanem ez ugyanúgy fordítva is igaz. Szerintem van olyan pasi, akit az sem érdekel, ha egy lány nagyon rendes, aranyos, diplomás, ha már nem annyira szép...
Nekem nem átlag pasi kell,sem gazdag. Mint a pasiknak nekem is vannak ideáljaim. Számomra Nick Kushner és Marilyn Manson.
Amúgy visszalehet kérdezni: a pasiknak miért a vékony csajok kellenek? miért legyen nagy melle,jó segge? stb...:D
A pénzt felejtsd el. Inkább full helyes pasit akarnak, akit azért nem nekik kell "kitartani" (jogos, egyre több az élősködő pasi!)
Azért lettek nagy igényeik külső terén, mert már nem az a legfontosabb számukra, hogy a fickó "férjnekvaló" legyen, mivel már nincsenek rákényszerülve a csajok, hogy házasság által éljenek meg.
Az meg tényleg jogos igény, hogy legyen egy nyamvadt, rendes munkája a fickónak.
Több barátnőm is járt úgy, hogy "anyuci pici fia" be akart költözni hozzájuk, és azt hitték, úgy mint otthon, a csaj még a netet is fizeti nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!