Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok utólag egy lány barátotoknak, hogy
régebben szerelmesek voltatok belé?
Figyelt kérdés
Elmúlt már, de azért nem teljesen, az ilyesmi sose múlik el szerintem, csak kérdés, hogy érdemes -e erről beszélni?
Időnként találkozunk és még mindig eléggé megvisel utána. Már nem valószínű , hogy bármit is akarnék tőle (sőt szerintem ő se), de ha kívülállókkal beszélem meg az nem segít feloldani a helyzetet pedig már sokmindent megpróbáltam. Nem tudom benne mi játszódhat le.
2022. máj. 30. 17:43
22/30 anonim válasza:
Szerintem ennek csak akkor van letjogosultsaga, ha mar nagyon hosszu evek tavlatabol jon fel egy ilyen, csakugy mellesleg, visszaemlekezve a regi szep idokre. Egyebkent tenyleg nem tud vele mit kezdeni az ember, ha benyogik neki, hogy pl "fel eve szerelmes voltam beled, de mar elmult nyugi" - mindezt ugy, hogy rendszeresen beszeltetek, joban voltatok... Ez ronga, ne...
2022. jún. 7. 22:57
23/30 anonim válasza:
Amúgy nem értem... Oké, elmúlt már a szerelem, de miért ne lehetett volna megpróbálni ettől függetlenül? A szerelem mindenképpen elmúlt volna, helyette marad a szeretet, ami nem illan el a semmitől.
Ha megpróbáltátok volna (most nem is konkrétan a kérdezőre célzok, hanem általánosságban mondom) simán beleszerethetsz újból a másik félbe, hiszen az ember a kapcsolatban egy teljesen másik oldalát mutatja meg, egy sokkal bensőségesebb énjét, és ha jól kijöttök ezután is, akkor nem értem mi a gond...?
2022. jún. 8. 10:08
24/30 anonim válasza:
Én elmondtam. Haverok vagyunk azóta is, és először csodálkozott, majd egy jót nevetett rajta. :D
2022. jún. 28. 14:24
25/30 anonim válasza:
Három éve tetted fel a kérdést. Azóta se sikerült kibeszélni magadból?
2022. jún. 29. 13:10
26/30 anonim válasza:
Szerintem fölösleges elmondani, max. ha releváns a témához, amit feldob az illető egy beszélgetéskor. Csak annyit érsz vele, hogy te megkönnyebbülsz, ő meg nem fog tudni mit kezdeni azzal, hogy "hát anno bejöttél / szerelmes voltam beléd"... akkor jönnek a gondolatok, hogy "kellett volna anno látnom?", "most ciki, hogy akkor nem jöttem vele össze?", "miért most mondja?", "azért mondja, mert még tetszem neki?", "azt mondta, bejöTTem neki... most már nem tart szépnek / már vagyok neki annyira szimpatikus / megcsúnyoltam?", "feszélyezi a gondolat, hogy én nem akartam tőle semmit?". De ha egy baráti társaságban pl. feljön az a téma, hogy ki akart valamit a baráti társaság egyik tagjától, és konkrétan ő akar róla beszélni, akkor érdemes.
2022. jún. 29. 19:54
27/30 anonim válasza:
Minek
2022. júl. 11. 16:11
28/30 anonim válasza:
Miután elballagtunk a középsuliból az évfolyamtársammal, bevallotta a neten, hogy az egész középsuli alatt szerelmes volt belém
2022. júl. 12. 21:53
29/30 anonim válasza:
Ha nem mondhatod el és fáj, akkor még nem múlt el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!