Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy utólag elgondolkodtatok, jól választottatok-e 2 fiú/lány között?
Volt 2 udvarlód pl.,és egyikükkel összejöttél,de aztán nem tudtad,jól választottál-e?
(Mondjuk én konkrétan randizni csak mostani barátommal mentem mert nem akartam volna két fiút is "hülyíteni")
Csak érdeklődés szintjén kérdezem:)
Utolsó:DD
Elhiszem,biztos nagyon rosszul esett neki :(
Én most így vagyok amit a kérdésben leírtam,bár tudom hogy nem lehet visszacsinálni de ez van..
Nem, mert mindig csak egybe vagyok szerelmes. Vannak amolyan plátói szerelmek, pl. egy tanár, meg vannak olyanok, akivel el tudod képzelni a mindennapokat is. Ha stabil kapcsolatot szeretnél, akkor érdemes a második fajtát választani.
Ha viszont fiatal vagy, kettővel randizol, és nem olyan fontos neked most a lelki támogatás, akkor egyszerűen válaszd azt, amelyik jobban tetszik, akár külsőre, akár a belső tulajdonságai, vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!