Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősebb szűz férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb szűz férfiak, hogy reagálnátok, ha utólag több lány is bevallaná, hogy odavolt értetek, csak nem merte kimutatni?

Figyelt kérdés

A volt osztálytársak, munkatársak közül lenne több, aki utólag bevallaná, hogy fülig belétek volt esve, de nem merte a tudomásotokra hozni. Sok olyan női válaszolót lehet itt olvasni, aki leírja, hogy "odáig vagyok egy pasiért, de ő ezt még csak nem is sejti". Úgyhogy miért ne lenne lehetséges ez?

Mi lenne akkor, ha az egykori középiskolás osztály bombázója/szépe vallaná be ugyanezt?(Aki még ma is szemrevaló, jó pár év után.) Mondjuk így: "Annyi bunkóval volt akkoriban dolgom, te meg mindig olyan rendes voltál hozzám, megnevettettél, tökre bírtalak. Elhívhattál volna randizni." Vagy hasonlók. Ma már viszont késő valamilyen ok miatt(már foglalt a nő, messze él, stb.).

Hogy reagálnátok ilyen helyzetben? Rossz érzés lenne, hogy több ziccerhelyzetet is kihagytatok, vagy úgy vagytok vele, hogy biztos meg volt írva a nagykönyvben, hogy ennek így kellett lenni és hogy még mindig szüzek vagytok?

Van olyan esetleg, akivel konkrétan történt is ilyen? Gondolom, torokszorító érzés lehetett.

(Ja, olyan 25 éves kor feletti férfiak válaszát várom. Nem kell, hogy szűz legyen, az is válaszolhat, aki simán csak szerencsétlen a csajozásban.)

2017. ápr. 6. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor már nem írhatok, ha már nem vagyok se sszűz, se szerencsétlen többé a csajozásban? Volt két idevágó esetem.
2017. ápr. 6. 10:41
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Dehogynem, várom azokat az idevágó eseteket, ha van kedved leírni.
2017. ápr. 6. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Ez a nem is sejtette, ez kivétel nélkül a falu bikáját, a suli valamelyik menőcsávóját vagy a megye jóképű kúrógépét jelenti, nem pedig egy szemüveges srác OTDK országos helyezésére nedvesedtek.
2017. ápr. 6. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
A gimibe ahová jártam voltunk vagy 800-an, ebből a 400 lány kb 3 srácba volt fülig szerelmes. Ki van zárva hogy szüzek maradtok volna.
2017. ápr. 6. 10:58
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 Miért van az, hogy egy szűz fickónál egyből egy szemüveges, előnytelen külsejű pasi képe ugrik be rögtön? Sok dolog elvezethet oda, hogy valaki 25 éves kora után sem tud még kapcsolatot felmutatni. Elég annyi, ha introvertált, zárkózott, önbizalomhiányos, bulikat kerülő, nem ivó/cigiző, nem társaság közepe típus, stb. - ezeknek meg semmi köze a külsőhöz.

Sok olyan férfi(és nő) létezik, akiről az égvilágon senki meg nem mondaná, hogy sose volt még párja. Mert ez nincs az ember homlokára írva.

2017. ápr. 6. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy egy ilyen megtörténjen velem, szerintem elég kicsi az esély, de ha mégis előfordulna, biztos hogy hülyét kapnék.
2017. ápr. 6. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, de nem esnék miatta depresszióba, minden úgy volt jó az életemben, ahogy alakult.
2017. ápr. 6. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy létezett valaha ilyen nő (a biztonság kedvéért leírom: én viszont tényleg egy szemüveges, aputestű kocka vagyok, aki retteg az emberektől). Nem létezett, de játsszunk el a gondolattal.

Az első ötletem az lenne, hogy már megint át vagyok verve, de sodródnék az árral és megpróbálnám végül őt kellemetlen helyzetbe hozni. Na most ha kiderülne, hogy mégis igaz, akkor... eh, nagyon nehéz erre válaszolni. Több mint valószínű, hogy köpni-nyelni nem tudnék. Leperegne előttem az a ~8 évnyi magány, ami ivaréretté válásom óta kísért, eszembe jutnának azok a pillanatok, amikor kínomban már vagdostam magamat, belegondolnék abba a nyárba, amit szó szerint bárminemű szóbeli kommunikáció nélkül vészeltem át, legalábbis ha leszámítjuk anyámat.

Utána nagy eséllyel nem tudnám játszani a macsót és elérzékenyülnék. Ha mégis -mert sose tudtam magamat kiszámítani-, akkor elkezdődne a faggatás: miért nem mondtad el, miért nem mutattad ki, hogyhogy nem kerestél ballagás után, és a többi. A lezárásaként szerintem korrektül leteremteném és megmondanám neki, hogy ha eddig nem volt rám kíváncsi, ezután meg végképp menjen a francba és ne húzza az időmet, hogyha már sehogy sem lehet köztünk semmi.

Ha még lehetne köztünk valami, akkor elkezdenék erőszakoskodni kétségbeesésemben (mármint nem nemi vagy fizikai erőszakra kell gondolni, hanem verbálisra). Ha pedig ő is akarná, akkor jobb híján belemennék a dologba. Haragudnék rá, de a semminél több lenne.

2017. ápr. 6. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja igen, az előző vagyok. 24 éves vagyok, egyetlen, nagyon félresikerült szexuális élménnyel a hátam mögött. Szóval szerintem nevezhetünk szűznek. Meg hát 25 éves koromra se fog változni semmi, szóval mindkét kritériumnak megfelelek.
2017. ápr. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!